“BLack Friday” u Ciklocentar trgovinama

Još nekoliko dana je ostalo do "Crnog Petka" odnosno popularnije poznatog kao Black Friday. Naravno nema nikakav sinonim dana kada će se događati loše stvari, zapravo to je dan za kupovinu, dan kada su svi artikli u omiljenim trgovinama sniženi i možemo ih dobiti po posebnim cijenama.

Black Friday, ove godine pada na Petak, 23.11. i to je dan za kupovinu – jedan dan kada ste sigurni da ćete u trgovinama vidjeti najbolje cijene i sniženja na bicikle, opremu, biciklističku odjeći i obuću, pa čak i suplementaciju koja nam je prijeko potrebna u onim danima kad pripreme za sezonu i treninzi postanu svakodnevnica.
 


Najave "Black Friday" dana već uveliko kruže društvenim mrežama, dok su pojedine trgovine već krenule sa ranim sniženjima, a sve više njih će se priključivat kako se petak 23.11. bude približavao.

Jedna od trgovina koja se uključila u "Black Friday" groznicu i odlučila sniziti cijene za svoje potrošače jesu Ciklocentar trgovine koje možete posjetiti u Sarajevu, Ilidži i Mostaru. Ciklocentar je zastupnik jako velikog asortimana poznatih brendova poput Specialized, GT, KROSS, LeGrand, Zefal, Osprey, Kinetic, CrankBrothers, Jagwire, Shimano, Endura, Topeak i mnogih drugih.

U Petak; 23.11.2018. na SVE artikle iz Ciklocentar asortimana možete dobiti po sniženjima od 10% do 50%!

Radno vrijeme Ciklocentar trgovina na "Black Friday" dan je od 10:00h do 22:00h.

Više o sniženjima možete pronaći na Službenoj web stranici Ciklocentra (link), kao i na društvenim Facebook stranicama Ciklocentar trgovina (link).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More