David Cachon potpisao za KROSS

Poljska tvrtka KROSS koja se bavi proizvodnjom bicikla i opreme, potpisala je ugovor sa španjolskim biciklistom David Cachon.

U 2018. sezoni, svestrani sportaš i nositelj svjetskog rekorda Drop Off Guinness predstavljat će poljsku marku KROSS. David će usko surađivati s KROSS-om u smislu razvoja proizvoda i planira realizirati puno uzbudljivih projekata biciklističkih putovanja u ovom zajedničkom pothvatu.
 

 


David će voziti prilagođenu verziju KROSS-ovog novog MOON 3.0 Enduro bicikla, Vento 7.0 Carbon cestovni bicikl i potpuno novi, e-brdski bicikl sa duplom suspenzijom koji će biti objavljen tijekom ove sezone.
 


David, možete li dati više uvida u ovaj poseban odabir bicikla?

Ove sam se godine pripremao za nove avanture, koje će me odvesti na istraživanje nevjerojatnih mjesta, s novim terenima gdje će svaka vrsta bicikla odigrati svoju ključnu ulogu. S novim MOON doživjet ću različite vrste vožnje poput zahtjevnih staza blizu mora, boriti se na ulicama Manhattana uz Vento 7.0 i popeti se s više od 1000 stepenica s novim KROSS e-brdskim biciklom do nevjerojatne lokacije koja se koristila u stvaranju igrice Game of Thrones.
 


Koje druge projekte imate u tijeku, što sve ljudi mogu očekivati?

Trenutačno izgleda da u kalendaru imam jako puno zabavnih izleta. Tijekom idućih mjeseci idem na Formentera otoke, Cáceres, Malta, Asturias, NYC, Morocco i Mongoliju. Ali planira se i još više avantura!

Svi ti izleti uključuju što je više moguće vožnje i mješavina različitih stilova vožnje biciklom, a sigurno će biti tu i nevjerojatnih mjesta za vožnju biciklom, planinama, morem i idiličnim krajolicima.
 


Španjolski vozač potpisao je ugovor s poljskom markom bicikla. Što očekujete od KROSS-a i ove suradnje?

Za mene je nevjerojatno strašna stvar biti u mogućnosti surađivati s markom koja je zanimljiv i važna u biciklizmu kao što je to KROSS. Nadam se da ću ovom brendu doprinijeti svojim iskustvom kao vozača i dobrim odabirom ludih avantura.
 


Zbog čega ste najviše uzbuđeni?

Stvarno želim testirati nove bicikle. Već sam bio u mogućnosti voziti MOON 3.0 i to je apsolutni razarač! Vozi brzo poput metka, lagan je i pedaliranje je učinkovito, ali prijatelji … kad se staza počinje spuštati i njegova suspenzija počinje raditi … to je poput DH-a koji se nalazi unutar Enduro bicikla. Nevjerojatno, volim način na koji sve to funkcionira. Uzbuđen sam!
 


KROSS-ov menadžer Kris Kurowski jednako je uzbuđen zbog ove suradnje: "Drago nam je što je David sa nama na brodu. Već imamo UCI tim koji osvaja medalje i postolja, ali David će se usredotočiti na stvaranje kreativnih sadržaja svojim divljim avanturama. KROSS je brand koji se temelji na strasti i kvaliteti – pa se ova suradnja savršeno uklapa. Izazov je pronaći takvog nadređenog vozača. On će testirati najnovije enduro, cestovne i električne bicikle. Za KROSS ovo je jedinstvena prilika za suradnju na razvoju budućih proizvoda. Ne možemo čekati da započnemo sa prvim projektom".

Press: Kross Bikes 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More