Ekipa Metalca uspješna na drumskom prvenstvu Srbije

Proteklog vikenda u Somboru i Subotiri je održano drumsko prvenstvo Srbije na kojem je ekipa Metalca ostvarila značajne uspjehe.

Još jednom ekipa Metalca uspješno je završila trku Kupa Srbije i popela se na postolje i završili kao drumski Prvaci Srbije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji za 2020 godinu. Aktuelni šampion Srbije Djordje Djuric zauzeo je drugo mjesto, dok je 3. mjesto pripalo Vladimiru Vulicevicu na trkama u Somboru i Subotici, a ujedno je zauzeo i 3.mjesto u Generalnom plasmanu za 2020 godinu.
 


Na obje trke u kategoriji Juniora, David Lukovic je zavrsio na odličnom 4. mjestu. Svakako raduju pobjede i Luke Bojovica u Kadetskoj konkurenciji i osvajanje prvog mjesta u Kupu Srbije. Također, Nikola Bogdanovic kod Mlađih kadeta ubjedljivo je prvi na obje trke u Somboru i u Subotici , a tu je i ubjedljiva pobjeda u ekipnoj konkurenciji gdje su pomogle klubske kolege Pavle Rajovic, Bojan Starčrevic i Luka Lazović.
 

 


"Sa obzirom da ove godine Kup Srbije nije bio prioritet u odnosu na Šampionat možemo biti veoma zadovoljni na domaćoj i međunarodnoj sceni koja je ove godine bila znatno manja zbog Covida i problema oko putovanja. Jako smo ponosni na naše takmicare  Jelenu Erić i Dušana Rajovića u professionalnim vodama i sa rezultatima na Svetskom nivou i uvek  se rado odazivaju da pomognu klubu kad su u mogućnosti", komentirao je Radiša Čubrić.
 

 


Treba napomenuti da trenutno u Belgiji i Francuskoj na najvećim Svjetskim Clasicima kao što su Paris -Tours i Gent -Wevelgem Jelena Erić i Dušan Rajović uspješno voze i završavaju trke na pozicijama od 20-30 mjesta što je za svaki respect sa obzirom na startnu listu, gdje možemo vidjeti da upravo ove trke voze najbolji Svjetski biciklisti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More