Generator SNOW

Snježna ludnica ponovno u najvišem gradu Hrvatske.

Gorski kotar je poznat po raskoši zimskog snježnog pokrivača koji vam je Generator team na najljepši mogući način odlučio dočarati, pa za vas nakon tri uspješne sezone i ove zime priprema rekreativne snježne utrke pod nazivom ''GENERATOR SNOW BIKE & trail RUN''

19. i 20.01. Grad Delnice podno Petehovca će u organizaciji Generatora na 4. izdanju Generator snow-a ponovo ugostiti zaljubljenike u outdoors aktivnosti koji uživaju u svim vremenskim uvjetima.  Prvoga dana točno u podne prve tragove stazom pustit će biciklisti koji će iz Grada krenuti put prekrasnih šuma. Biciklisti će se moći okušati u dvije dužine, onoj rekreativnoj na 6km ili nešto dužoj na 18km, a dječica u utrci na 800m koja će startati 15 minuta do podne.

Sljedećega dana kreće avantura za trkače koji će također moći birati između dvije dužine 6 i 11km, kao i za djecu za koju je predviđena 800m duga staza.

I ove godine će uz zasebne utrke u oba dana biti i proglašenje za apsolutne pobjednike koji će biti okrunjeni kao Kralj i Kraljica te Princ i Princeza Generator snow-a.
Za Kralja i Kraljicu GS se možete boriti nastupom na obje utrke dužih distanci, a za Princa i Princezu nastupom na obje utrke kraćih distanci.

Broj startnih mjesta je ograničen, pa požurite s prijavom koju kao i sve detalje možete pronaći na web stranici: www.generator-race.com

P.S. svi koji se prijave i svoju prijavu podmire u 2018.godini (do 31.12.) sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti Suunto 9.

..i ne zaboravite .. YOU ARE YOUR OWN GENERATOR!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More