Bicikli

Specialized predstavio novi Sirrus X

Sirrus X, bicikl koji je rođen iz DNK svog cestovnog partnera, napravljen je da pruža više samopouzdanja novim vozačima preko svih površina i dostavlja sve potrebne performanse onim iskusnijim vozačima da odu na mjesta gdje Sirrus nikada ranije nije bio.

Izgrađen kao vaš jedan i jedini bicikl za sve, od istraživanja po cesti do brušenja različitih podloga na svom putu. Sirrus X je karta za češće vožnje do onih mjesta za koja nikada niste zamislili da su moguća za dosegnuti. Lagano, ugodno, nadahnjujuće i ne zaboravimo zabavu. Predstavljamo vam novi život na dva kotača.
 


Vozimo se:

Uz Sirrus X, samopouzdanje živi ruku pod ruku s udobnošću, a da pritom ne ugrožava samu vožnju. Drugim riječima - to je udoban, sposoban bicikl, koji čini da stvari budu završenim.
 


Lagan i uglađen s Future šokom:

Specializedov Future Shock donosi vrhunsku tehnologiju suspenzije na vašu vožnju. Future šok pomaže u smanjenju utjecaja grube vožnje za gotovo 40% u usporedbi s biciklima s krutim vilicama na prednjoj strani.
 

 


Nadahnjuje samopouzdanjem:

Sjedeći na vrhu aluminijskog A1 okvira ili opcionalnog Fact 9 karbonskog okvira bit ćete u savršenom položaju za udobno pedaliranje i kontakt s upravljačem. Radeći ruku pod ruku s Future Shockom, šire gume apsorbiraju neravnine na cesti, pružaju povjerenje na makadamskim dionicama i pružaju veću stabilnost pri svim brzinama. U ovaj recept dodajte znanstveno testirano Body Geometry sjedalo, gripove, te pedale i vaše ruke i stražnjica ostat će udobni na vožnjama bilo koje dužine.
 


Jednostavnost vlada:

Nije potreban korisnički priručnik. Jednostavna izmjena brzima putem 1x prijenosa znači da imate samo jedno intuitivno mjesto za promjenu stupnjeva prijenosa, ali uz sve mogućnosti ugradnje 2x postavki. Hidraulične disk kočnice dolaze kao standard za sve modele radi veće snage zaustavljanja u svim uvjetima i rjeđeg održavanja.

Za više informacija o novom Specialized Sirrus X biciklu kliknite OVDJE.

Press: Specialized

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.