Bicikli

Valentino Rossi predstavlja VR46 Terra eMTB

Valentino Rossi je legenda motociklizma i prije samo nekoliko tjedana otišao je u mirovinu kao profesionalni vozač.

No, Talijan već ima druge projekte u tijeku, prvi je marka električnih bicikala koji debitira s ovim VR46 Terra karbonskim modelom, privlačnog dizajna i s hodom suspenzije od 160mm.
 


VR46 Terra eMTB: Valentino Rossi predstavlja ograničenu seriju od 46 motocikala s njegovim potpisom

Ovaj model električnog brdskog bicikla je ograničenog izdanja i dolazi s vlastitim okvirom na dvije suspenzije s Horst Link sustavom i hodom od 160mm.
 


Geometrija bicikla može se mijenjati zahvaljujući flip-chipu koji ga pretvara u Trail ili Enduro MTB promjenom kuta upravljanja sa 65.5° na 64.5° i kuta sjedala sa 76° na 75°. Vilicu i šok proizvodi prestižna tvrtka Ohlins.
 


S električne strane vidimo Bosch CX Performance Line motor 4 generacije s baterijom od 750Wh potpuno integriranom u donju cijev.
 


VR46 će biti dostupan u dva modela: VR46 Terra Limited i VR46 Terra Pro. Od VR46 Terra Limited bit će dostupno samo 46 jedinica, a sve ih je potpisao sam Valentino i dolaze u Stealth crnoj boji, dok su sve njegove karbonske komponente od istaknutih brendova, kao što su FSA upravljač i pogonske poluge ili Crankbrothers Synthesis E-MTB kotači.
 


U VR46 Terra Pro vidimo više aluminijskih komponenti i nije potpisan od strane Valentina, ali dolazi s fluorescentno žutim detaljima, bojom koja se najviše povezuje s talijanskim motociklistom.
 


Još nema informacija o njegovoj cijeni ili dostupnosti, no pratit ćemo službene stranice brenda.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.