Bicikli

Giant predstavio novi TRANCE X E+

Giant je predstavio potpuno novi Trance X E+, svestran i prilagodljiv E-MTB koji je dizajniran da proširi sposobnosti vozača na širokom rasponu terena.

Trance X E+ izgrađen je na ALUXX SL aluminijskom okviru koji je uparen s novim SyncDrive Pro motorom visokih performansi i dokazanim Maestro sustavom ovjesa. Evo pogleda na neke od ključnih novih značajki i tehnologija koje ga čine odličnim izborom za vozače koji žele pojačati svoje avanture vožnje stazom i zabaviti se na tehničkom terenu.

UGLAĐENA, SNAŽNA PODRŠKA

Novi SyncDrive Pro motor proizvodi 85 Nm okretnog momenta, pružajući snažnu pomoć pri pedaliranju čak i pri malim brzinama. To vozačima daje mogućnost vožnje tehničkim usponima i podizanje svojih off-road avantura na novu razinu. Kompaktni motor, razvijen zajedno s Yamahom, znatno je lakši od prethodne generacije za poboljšanu agilnost i učinkovitost.

Pogonski sklop uključuje tehnologiju SmartAssist, automatski prilagodljivi način podrške. Umjesto ručnog odabira načina podrške (Power, Sport, Active, Basic ili Eco), vozači se mogu odlučiti za vožnju sa SmartAssistom, inteligentnim sustavom koji koristi šest senzora i napredne algoritme za određivanje optimalne količine podrške pri pedaliranju na promjenjivom terenu. SmartAssist također povećava učinkovitost i za bateriju i za vozača uvijek koristeći pravu količinu energije. Odabrani modeli sada se napajaju novim EnergyPak 750. Giantov najnapredniji baterijski sustav čisto je integriran u donju cijev okvira.

KONTROLA VOŽNJE TRAILOM

Maestro sustav ovjesa pruža 140 mm glatkog, aktivnog hoda stražnjih kotača. Stražnji sustav kombiniran je s vilicom od 150 mm, a geometrija okvira optimizirana je za 29-inčne kotače. Rezultat je plišani osjećaj koji vozačima daje više zamaha na tehničkim usponima i samopouzdanje za letenje na brzim, grubim spustevima.

Nova višenamjenska tipka za uključivanje/isključivanje RideControl Go i daljinski upravljač RideControl Ergo 3 koji se montira na upravljač nude jednostavne kontrole i jednostavan dizajn kokpita. RideControl Go nalazi se na gornjoj cijevi, što ga čini brzim i jednostavnim uključivanjem E-bicikla i mijenjanjem postavki motora.

Osim novog okvira i elektroničkih ažuriranja, novi Trance X E+ uključuje cijeli skup komponenti dizajniranih posebno za vožnju po stazi. Svi modeli imaju Giant Contact Switch „dropper“ s daljinskim upravljačem koji olakšava podešavanje pozicioniranja u hodu.

PRILAGODLJIV TERENU

Nova značajka flip chip omogućuje vam promjenu kuta cijevi glave i cijevi sjedala, zajedno s visinom donjeg nosača, za fino podešavanje upravljanja za različite uvjete na stazi i individualni stil vožnje. Niska postavka daje vam slabiju geometriju koja je bolje prilagođena bržem, otvorenijem terenu. Visoka postavka nudi strmiju geometriju i preporučuje se za uske, tehničke staze. To je brzo i jednostavno podešavanje pomoću preklopnih čipova i hardvera u dva položaja.

U obje postavke, geometrija je dizajnirana da optimizira vrhunske mogućnosti kotrljanja 29-inčnih kotača. Povećani razmak glavčine poboljšava bočnu krutost kotača, a okvir je konstruiran s puno prostora za gume velike širine do 2,6 inča. Svaki model Trance X E+ dolazi s Giant setom kotača bez zračnica i gumama postavljenim odmah iz kutije.

Giantova SmartAssist tehnologija koristi šest pametnih senzora koji precizno mjere snagu koja se primjenjuje na pedale tako da motor može pružiti pravu količinu pomoći za stvaranje prirodnog, snažnog iskustva vožnje na svim vrstama terena izvan ceste. To pomaže optimizirati energetsku učinkovitost i za vozača i za bicikl.

Raspoloživost, cijene i rokovi isporuke su par klikova od vas. Naši partneri iz Spartan Sport d.o.o. su vam na usluzi za sve informacije.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.