BikeMagazin

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Adresa internetske stranice: http://bikemagazin.info/ Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ponedjeljak, 04 Listopad 2021 19:18

Merida bicikli u ponudi kod M-Bike Shop-a

Dan nakon što je ekipa Bahrain – Victorious, ranije poznata kao Bahrain – Merida pobjedila na Paris Roubaix, M-Bike Shop trgovine su izašle s viješću da u svoju ponudu dodaju jednog od najvećih proizvođača bicikala i opereme - MERIDA.

Tačno tri tjedna ostalo je do otvaranja Svjetskog prvenstva u biciklizmu za amatere u Istočnom Sarajevu (5 – 10. decembar/oktobar), a zaključno sa jučerašnjim danom prijave za učešće stigle su iz 42 zemlje svijeta sa četiri kontinenta - Europe, Sjeverne Amerike, Južne Amerike i Australije.

Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović osvojila je 2. mjesto na UCI MTB Marathon Series utrci održanoj u Francuskoj.

Najbolja bh.biciklistkinja Lejla Tanović priprema se za nastup na UCI MTB Marathon Series utrci koja se održava Francuskoj.

Vrlo lijepa 11.etapa, s neravnim terenom i stazom koja je u posljednjem dijelu pozivala na napad i bijegove.

Stranica 1 od 75

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.