Specialized MTB kacige nikada nisu izgledale tako dobro, a novost za 2022 godinu je flota kaciga koje su beskompromisne kada su u pitanju stil, performanse i sigurnost.
Garmin Varia sustav jedan je od sigurnosnih elemenata za koji smo posljednjih godina davali preporuke za svakog cestovnog biciklistu, a sada je predstavljena i nova verzija koja uključuje HD kameru za kontinuirano snimanje.
BikeRadar i njegov pridruženi tiskani časopis Cycling Plus objavili su svoje nagrade Bicikl godine za 2022., a gravel bicikl Giant Revolt Advanced Pro okrunjen je ukupnim pobjednikom, što je najveća čast u njihovoj godišnjoj dodjeli nagrada.
Trail Series kišna jakna vodeći je model Specialized-ove nove serije Trail Series za zaštitu od vremenskih prilika, budući da ovdje nalazimo Polartecovu skupu Neoshell tkaninu za izvanrednu prozračnost i zaštitu od vremenskih prilika.
Specialized je predstavio novu verziju svog Power Pro sjedala s Mirror tehnologijom, 3D isprintanom gornjom strukturom za koju se kaže da "savršeno" odražava vašu anatomiju.
Od strmih uspona do eksplozivnih napada, nova Surge Pro cipela za cestu dizajnirana je za utrke i treninge, odlučne skokove i duge vožnje.
Nakon što je tim DSM nedavno predstavio sustav za upravljane tlakom u gumama za vrijeme utrke ovaj da kažemo izum je izazvao veliko uzbuđenje u svijetu biciklističke tehnologije.
Protekle dvije godine koliko već da kažemo službeno traje pandemija Covid-19, prodaja trenažera, bilo onih „običnih“ bilo „pametnih“ je drastično skočila.
Giant and Stages Cycling s ponosom najavljuje lansiranje dva nova GPS cikloračunala. Dash M200 i Dash L200 sada su dostupni kroz globalne distribucijske mreže obje tvrtke.
Stranica 1 od 17

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.