Prethodna verzija Rally pedala, Garminov Vector 3, predstavljena je 2017. godine i bio je to veliki korak naprijed za Garmin pedale s mjeračem snage.
Više od deset godina nakon što je originalni Prevail predstavljen, Specialized je još jednom fino dotjerao svoju vrhunsku cestovnu kacigu, sada s većim protokom zraka zahvaljujući uklanjanju nekih dijelova pjene u korist aramidne strukture.
Maxxis je redizajnirao svoju gumu Shorty, koja je idealna za blatne i izuzetno suhe uvjete vožnje.
Pogledajte liniju cestovnih bicikala bilo koje marke iz 2021. godine i primijetit ćete jedan uobičajeni trend: svi imaju disk kočnice. Ovo ne bi trebalo biti iznenađenje.
Prvi put u javnosti su viđene tijekom La Vuelte 2020, gdje su ih nosili i testirali neki vozači poput Froomea ili Benneta, ali još uvijek se nije znalo ime modela ovih naočala.
Većina nas radije bi pedalirala na otvorenim cestama s pravim povjetarcem i prelijepim krajolicima koji nas okružuju, no uvijek dođe ono doba godine kada je trenažer neizostavna i jako korisna alatka za treninge zimi i očuvanje forme.
Specialized kaže da su novoobjavljene S-Works Ares cestovne cipele jedan posto brži od bilo koje druge cipele koju je tvrtka ikad napravila.
Ako redovito biciklirate i ako svoju obuću koristite za najekstremnije skokove i jurnjavu stazom, ali i za svakodnevne rekreativne vožnje, savršeno će vam odgovarati biciklistička cipela poput novih 2FO Roost koje je ovih dana predstavio Specialized.
Na tržište je izašla nova referentna akcijska kamera, GoPro HERO9 Black i dolazi s dugo očekivanim dvostrukim zaslonom i značajkama koje su u svemu bolje od prethodnika.
Stranica 1 od 14

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.