"Posebno dizajnirane za blato" smatra se obilježjem nove obitelji Recon. Recon 1.0, 2.0 i 3.0 razlikuju se po specifikacijama, ali svi modeli imaju sličan stil cipele. Nisu previše okrenute prema utrkama, niti previše prema rekreativnom dijelu biciklizma...zlatna sredina kako bi rekli.
Širok, ali ne previše širok, lagan i udoban da udovolji i najzahtjevnije vozače.
Specialized Turbo Cotton gume su koje već neko vrijeme koristim i prvi komentar kolega prilikom postavljanja slike na društvene mreže bio je: Proizvod s reputacijom - brzo se kotrljaju, lako se probuše, isprazne vaš novčanik, ali izgledaju prokleto dobro tijekom tog procesa! No, jel sve ovo istinito?
Sena Technologies (Sjedinjene Države) - Sena Technologies, Inc., svjetski lider u Bluetooth® komunikacijskim rješenjima za Powersports i tržište sportova na otvorenom, upravo je predstavilo potpuno novu pametnu komunikacijsku biciklističku kacigu, model R1 EVO.
Giro Sport Design (USA) - Priopćenje za javnost: Za sve one cestovne biciklistice, kao i one "gravel" vozačice koje preferiraju i makadam, a koje traže kacigu koja kombinira prozračan dizajn s nešto dubljom pokrivenosti, zasigurno će pronaći riješenje u Giro Agilis kacigi s MIPS-om.
Endura FS260-Pro SL izuzetno je prozračna, s odličnom zaštitom od vjetra u prednjem dijelu, te s mnoštvom ostalih značajki, ali bez suvišnog uveličavanja. To je jednostavno odlilčan izbor jakne za loše vremenske uvijete.
Nakon dugo očekivanja testirali smo 13 brzinsku S-Ride M700 grupu za MTB. Prvi dojmovi pokazuju da je sustav impresivno napravljen i dobro osmišljen.
Prošlog mjeseca Specialized je pomalo tiho predstavio dvije potpuno redizajnirane verzije svojih cipela za brdski bicikl - Rime. S dva različita cjenovna ranga, čini nam se da Rime 1.0 i 2.0 nude mnogo dobrih karakteristika i predstavljaju izvrsne cipele za brdske bicikliste.
Salice Occhiali (Italija) - Nova kaciga koju je Salice dizajnirao i izgradio dobila je ime po povijesnom alpskom biciklističkom prijelazu: Gavia.
Stranica 1 od 11

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.