Shimano predstavio XT Di2

Shimano je pionir u elektroničkom mjenjanju brzina kada je MTB u pitanju s prvim Di2 predstavljenim 2008., a danas je upravo revitalizirao segment s novim grupama DEORE XT Di2.
Ukoliko ste u potrazi za najboljim stražnjim svjetlom za bicikl na tržištu, a ujedno veoma važnom smatrate i osobnu sigurnost na biciklu, odmah ćemo Vas uputiti na Garmin Varia uređaj.
Garmin je upravo nadogradio svoj vodeći model među ciklokompjuterima.
Specialized je predstavio svoju novu S-Works Torch cestovnu cipelu, koja dolazi kao nastavak na prethodnu seriju S-Works 7 vrhunskih natjecateljskih cestovnih cipela, a koje smo ranije testirali i koje već godinama koristimo.
Nakon što je Tom Pidcock obnovio ugovor sa INEOS Grenadiers timom, još jednom je došlo do izražaja pitanje da li će Pinarello kao glavni sponzor opreme tima napraviti brdski bicikl za svestranog Britanca.
Specialized MTB kacige nikada nisu izgledale tako dobro, a novost za 2022 godinu je flota kaciga koje su beskompromisne kada su u pitanju stil, performanse i sigurnost.
Garmin Varia sustav jedan je od sigurnosnih elemenata za koji smo posljednjih godina davali preporuke za svakog cestovnog biciklistu, a sada je predstavljena i nova verzija koja uključuje HD kameru za kontinuirano snimanje.
BikeRadar i njegov pridruženi tiskani časopis Cycling Plus objavili su svoje nagrade Bicikl godine za 2022., a gravel bicikl Giant Revolt Advanced Pro okrunjen je ukupnim pobjednikom, što je najveća čast u njihovoj godišnjoj dodjeli nagrada.
Trail Series kišna jakna vodeći je model Specialized-ove nove serije Trail Series za zaštitu od vremenskih prilika, budući da ovdje nalazimo Polartecovu skupu Neoshell tkaninu za izvanrednu prozračnost i zaštitu od vremenskih prilika.
Stranica 1 od 17

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.