Oprema

Easton EC90 SL ISA - ultralagana cijev sjedišta

Easton je napravio pozitivno poboljšanje cijev sjedala kada je marka prošle godine predstavila svoj ISA asortiman. Sada se vraćaju kako bi ISA asortiman učinili lakšim i funkcionalnijim.

Obožavate jednostavnost dizajna Easton ISA cijevi sjedišta, ali želite nešto sa manjom težinom? Čini se da će novi EC90 SL upravo biti ta cijev sjedišta koju željno isčekujete. Nazvan zbog svog sustava za prilagodbu sjedišta, ISA ili skraćenica od "Independent Saddle Adjustment" omogućava odvojeno podešavanje kuta sjedala i prednje i bočne strane. A sada je ova cijev sjedala dostupna u lakšem paketu.
 


Easton EC90 SL ISA

Easton je sa velikim uzbuđenjem najavio svoju najnoviju cijev sjedala u svojoj ISA liniji - EC90 SL. Nova cijev sjedala, načinjena je od jednosmjernih karbonskih vlakana, a oznaka SL označava da je prioizvod skinuo nekoliko grama, što ovu komponentu čini doista spremnom za utrke. Ova perolagana cijev sjedala dolazi sa težinom od svega 195g.
 


Više od puke niske težine, EC90 SL ISA zadržava Easton-ov neovisni dizajn prilagodbe sjedala. Ovo vam omogućuje da podesite sjedište bez frustracijam jednostavno izoliranjem podešavanja kuta sjedala i pomicanjem sjedala napred.

Iako je to mala promjena, sustav nam se jako svidio kada smo testirali sjedište EA90 ISA tijekom nekih godinu dana. Sada, možete dobiti ovu istu jednostavnost korištenja u super laganoj cijevi sjedišta. Verzija SL nalazila se na biciklima Easton sponzoriranih elitnih natjecatelja Svjetskog kupa poput Sanne Cant i Overland Gravel tima, tako da iako je super lagana, pogodna je i za one blatnjave i teške gravel vožnje.

Uložak za Di2 bateriju

Easton je također predstavio uložak promjera 27.2mm za Di2 bateriju koji se može koristiti u cijelom rasponu ISA 27.2 sjedišnih cijevi. Jednostavan dizajn daje vam još jednu mogućnost za pohranu vaše Di2 baterije u okvire sa unutarnjim vođenjem kabela.

 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.