Oprema

Salice predstavio svoju novu kacigu – Gavia

Salice Occhiali (Italija) - Nova kaciga koju je Salice dizajnirao i izgradio dobila je ime po povijesnom alpskom biciklističkom prijelazu: Gavia.

Dizajnirana za biciklizam, dolazi kompaktnog oblika i aerodinamičnog dizajna što je čini privlačnom i agresivnom. Gavia je moderna kaciga, ali u osnovi ključne su one stavke koje u svojim linijama koje donose sigurnost za vozače. Gavia jamči performanse na visokoj razini, za najzahtjevnije profesionalce i entuzijaste, uz maksimalno prozračivanje zahvaljujući petnaest procjepa na kacigi, koje su veće od prethodne iteracije i s minimalnim unutarnjim oblogama, što ni u kom slučaju ne znači da gubite u udobnosti i zaštiti i doista, kao plus, daje lijep osjećaj veće "prozračnosti" svima koji se odluče za Gavia kacigu. Tehnologije koje su korištene pri konstrukciji čini je više nego ikad otpornom na svjetlost i udarce.
 


Opremljena sustavom zateznih remenica, podesiva je po visini, dok ujedno uključuje i sigurnosno svjetlo na stražnjem dijelu. Nadalje, kaciga Gavia dizajnirana je - ovo je jedna od glavnih novosti - s vodilicom za sigurno držanje naočaka i to s dvije strane: vrlo jednostavan i praktičan sustav za čvrsto držanje sunčanih naočala na kacigi kad ih ne nosite. Gavia je dostupna u veličinama S-M (51-58 cm) i L-XL (58-61 cm).

 

 

Varijante boja koje su na raspolaganju: dvije talijanske verzije u bijeloj i crnoj, zatim potpuno crna, bijelo-crna, bijelo-crvena, crno-vapnena i crno-crvena koja presijeca njene moderne linije mudrim stilom i koju je užitak za nositi. Bitno je spomenuti, Gavia ima europski certifikat EN 1078.

Za više informacija o Gavia kacigama iz Salice Occhiali potražite u M-Bike Shop trgovinama.

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.