Oprema

Sena razvija biciklističku kacigu R1 Evo: Prvi kaciga s komunikacijskim sustavom i zadnjim svjetlom

Sena Technologies (Sjedinjene Države) - Sena Technologies, Inc., svjetski lider u Bluetooth® komunikacijskim rješenjima za Powersports i tržište sportova na otvorenom, upravo je predstavilo potpuno novu pametnu komunikacijsku biciklističku kacigu, model R1 EVO.

R1 EVO odlikuje se Sena vodećom Mesh Intercom™ komunikacijskom tehnologijom, prvom takvom na biciklističkom tržištu. Slično svom R1 prethodniku, R1 EVO opremljen je besprijekorno integriranim zvučnicima i mikrofonom te integriranim Bluetoothom kako bi se kaciga bila u mogućnosti upariti s pametnim telefonom. R1 EVO podiže stvari na višu razinu pojednostavljenom Mesh Intercom™ komunikacijom, dugo očekivanim stražnjim svjetlom i posve novim glasovnim naredbama.
 


Komunicirajte pomoću Mesh Intercom™:

R1 EVO pametna kaciga sadrži Mesh Intercom™ tehnologiju, koja omogućava da se gotovo neograničena količina vozača međusobno povezuje i komunicira pomoću svojih kaciga. Sa dosegom od pola milje (900 metara) moći ćete razgovarati u velikim grupama, a da ne morate voziti rame uz rame da biste komunicirali. Kaciga također podržava 9 kanala putem višekanalne otvorene mreže, što znači da možete razgovarati s različitim grupama preko Mesh Intercom™ tehnologije.

 

 

Uparite telefon za glazbu, telefonske pozive i još mnogo toga:

Korisnici mogu upariti svoj pametni telefon s R1 EVO kacigom kako bi slušali glazbu, GPS upute, upute iz fitness aplikacija ili čak telefonske pozive obavljati izravno preko kacige. Zahvaljujući Sena naprednoj kontroli buke, vjetar i bijeli šum istiskuju se tako da ćete kristalno čist zvuk isporučivati pri telefonskim pozivima ili tijekom razgovora s drugim korisnicima R1 EVO.

Preuzmite kontrolu nad glasovnim naredbama:

Ugrađeni komunikacijski sustav omogućuje mnogo vam više od samog razgovora s prijateljima ili slušanja glazbe. R1 EVO prihvaća glasovne naredbe, dajući vam kontrolu bez pritiskanja tipki ili potrebe za kretanjem po izbornicima. Jednostavno recite "Pozdrav Sena" i moći ćete narediti značajke poput uključivanja stražnjeg svjetla, aktiviranja FM radija, pristupiti Mesh Intercom™ tehnologiji i još mnogo toga.
 


Ugrađena tehnologija za sigurnost i udobnost:

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima, R1 EVO čuva vaše uši tako da i dalje možete biti skoncentrirani na promet čak i kada slušate glazbu ili razgovarate sa svojim kolegama biciklistima. Integrirano stražnje svjetlo poboljšava vašu vidljivost drugima na cesti i uključuje tri različita podešavanja svjetline za bolju jasnoću.

R1 EVO kaciga je dostupna u crnoj i mat bijeloj boji, u veličinama S, M i L (Small, Medium i Large). Pametna kaciga Sena R1 EVO sada je dostupna samo putem internet prodaje na Sena web-stranici za 159 USD i to samo za američko tržište. R1 EVO uskoro će biti dostupna europskom tržištu, a prodajna cijena će iznositi oko 199,00 EUR (s PDV-om).

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.