Oprema

Predstavljamo Specialized Align II kacigu

Nova Specialized Align II kaciga nadograđuje se na uspjehe izvornog Align-a nudeći certificiranu zaštitu, čistu estetiku, udoban izgled i povoljnu cijenu.

Izdvojene značajke na Align II su uključivanje revolucionarnog sustava višesmjerne zaštite od utjecaja udara (MIPS - Multi-Directional Impact Protection System), patentiranu zaštitu protiv „rotacijskog nasilja“ uzrokovanog udarima. MIPS® je veoma tražena značajka u kacigama i ne mislimo da u ovoj cijeni postoje kacige drugog brenda koje imaju MIPS zaštitu.
 


Obično kada proizvođač uključuje MIPS® u nisko-budžetne kacige pravi uštede na drugom mjestu, ali Specialized se nije odrekao ničega što bi ugrozilo udobnost - Align II uključuje Headset SX sustav za podešavanje i za lako postavljanje kacige, njihov sustav hlađenja u četiri dimenzije za nevjerojatnu ventilaciju, te jednostavan sustav za postavljanje u jednoj veličini.
 


Jednom riječju certificirana zaštita, čista estetika, udoban izgled i povoljna cijena - to je ono što čini Align II. Ako ste u potrazi za kacigom bogatom značajkama koja vas neće novčano opteretiti i ostavlja nešto u džepu, Align II je za vas.

ZNAČAJKE

  • Headset SX fit sustav s mikro-podesivim biranjem za jednostavno, sigurno i točno postavljanje
  • Sustav hlađenja u četiri dimenzije optimizira ventilaciju
  • Posebno izgrađena obloga kacige poboljšava snagu i smanjuje težinu
  • Tri-Fix web razdjelnik za bolju udobnost i lakoću podešavanja remena
  • Reflektivne trake i naljepnice za veću vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja
  • Uključen patentirani vizir s klipom
  • MIPS® opremljena
     

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.