Oprema

Mode - nova urbana kaciga iz Specializeda

Specialized-ova nova kaciga Mode nešto je što ćete svakako poželjeti nositi na vožnji na posao ili u školu, poručuju iz Specializeda.

Uglađeni oblik i čiste, elegantne linije daju više od modernog stila, dok ujedno ova kaciga ima skrivene ventilacijske otvore za povećan protok zraka. Možete se osjećati ugodno čak i kada vrijeme vani postane toplije.
 


Dodatnu udobnost donosi besprijekorno integrirani sustav prilagodbe zajedno s personaliziranom dimenzioniranjem. To znači da možete podesiti kacigu da pristaje vašoj glavi na način koji je udoban i siguran za vašu glavu.

Zapravo, naš prvi uvid u novu kacigu bio je u trenutku kada je ExtremeShop iz Splita na svojim društvenim mrežama podjelio jedan novi dizajn Specialized kacige koji je kod nas privukao pozornost.
 


"Bok Mode! Upoznajte novu revolucionarnu urbanu kacigu od Specializeda koju zovemo Mode" – bio je opis objave koji je privukao našu pozornost.

Glavne značajke 
 


Uz integraciju skrivene ventilacije nikada nećete morati brinuti o pregrijavanju tijekom vožnji kada je vrijeme vani toplije. Osim toga, kaciga će vam pristajati savršeno, kao marama za glavu zahvaljujući integriranom sustavu prilagodbe. To znači da ćete dobiti prilagođeni kroj i prilagodbu okcipitalne baze.
 


Veličine za sve oblike glave

Mode se nudi u tri veličine glavne strukture ili oklopa kacige i dva oblika glave za prepoznatljivo pristajanje: kako oni nazivaju, klasični SBC oblik glave i Round Fit oblik glave. Mode je dobio najvišu ocjenu Virginia Tech Helmet Rating s 5 zvjezdica od međunarodno poznatog Politehničkog instituta Virginia i State University. Kaciga ima Mips (sustav zaštite od višesmjernog udara) koji pomaže u sprječavanju ozljeda kod rotacijskih udara.
 


Svestrana za sve bicikle, danju i noću

Bez obzira na to vozite li regularni ili električni bicikl, Mode prolazi nizozemski standard za e-bicikle NTA8776 tako da možete voziti s povjerenjem. Nadalje, reflektirajuće naljepnice i Stix Light kompatibilnost dodaju na besprijekornoj vidljivosti danju i noću.
 

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.