Oprema

Adidas cilja na treninge u zatvorenom s novom "Indoor" cipelom

Adidas je ciljao segment biciklizma u zatvorenom prostoru predstavljanjem svoje najnovije biciklističke cipele koja nosi prikladno ime "Indoor Shoe".

Nije iznenađujuće što "Indoor Shoe" ima Adidasov kultni motiv s tri trake, dizajniran oko laganog, prozračnog gornjeg dijela s mrežastim umetcima koji ima za cilj pružanje optimalne ventilacije kako bi se zadovoljili zahtjevi treninga u zatvorenom prostoru.
 


Dodatno, potplat kod nove Addidas cipele ima dizajn s tri vijka koji je kompatibilan s većinom pedala za cestovni biciklizam, što je lijep odmak od tipičnog SPD-a koji se nalazi na većini cipela specifičnih za biciklizam u zatvorenom prostoru.
 

 


Indoor Shoe je stvorena da ponudi pristupačnu i estetski svestranu obuću u brzo rastućoj generaciji novih biciklista,” kazali su iz Adidasa.
 


Konzultacije s biciklističkim zajednicama u Londonu, Los Angelesu i Njemačkoj istaknule su da se kultura biciklizma mijenja i pokazuje veću potražnju za svestranim proizvodima koji se uklapaju u njihov život na biciklu i izvan njega”, dodaje Adidas.

Ostale značajke koje ističu "Indoor Shoe" uključuju plastični međupotplatu ojačanu staklenim vlaknima koji je usmjerena na jačanje krutosti i bolji prijenos snage, zajedno sa čičak trakom.
 

 


Cijena za "Indoor Shoe" će se kretati oko 130 eura u prodaji, a biti će dostupna u klasičnoj crnoj boji s tri bijele pruge, živo ružičastoj s bijelim naglascima i bijeloj sa srebrnim detaljima u širokom rasponu veličina.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.