Prašina sa 2019. izdanja neukroćene afričke MTB utrke se slegla, utisci se sumiraju i doista to je bio jedan poseban događaj.

Ove je godine najbolji svjetski pobjednici osvojili trofeje i prikazali neke od najboljih utrka u svakoj kategoriji. Absa Cape Epic i dalje ostaje vrhunski događaj u brdskom biciklizmu koji se održava na afričkom tlu, a ove godine neki od najvećih biciklista su se vozili južnoafričkim stazama i osvojili su najviši vrh postolja.

Ako ste kojim slučajem propustili utrku ili neki dio utrke, jednostavno otiđite na njihov YouTube kanal i uronite u svijet sadržaja iz Absa Cape Epic izdanja za 2019. godinu. Organizatori zaista na raspolaganju imaju neke sjajne video klipove koji će vas vratiti u akciju dok ponovno proživljavate čarobne trenutke tijekom utrke.
 

Označeno u

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.