U svom prvom traileru za dokumentarni film "LANCE", Lance Armstrong kazao je da će konačno "govoriti svoju istinu".

Radi se o dokumentarcu koji će se emitirati u dva dijela na ESPN-u. Prvi dio emitirat će se 24. svibnja/maja, a drugi slijedi tjedan dana kasnije, 31. svibnja/maja.
 


Film je usredotočen na opsežni niz intervjua koje je Marina Zenovich vodila s Armstrongom, a novi trailer prikazuje dio razgovora u kojem mu je postavila i zbunjujuće pitanje: "Što je najgora stvar koju ste učinili?" Armstrong je zastao na trenutak i razmislio o tome, te na kraju odgovorio: "To pitanje se mora postaviti svima na svijetu."

 

 

 

Označeno u

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.