Tri sedmice prije planiranog održavanja biciklističke trke “Adriatic Lustica Bay Montenegro Race 2021” (27. i 28. avgust 2021. godine po UCI kalendaru) zvanične prijave do sada je podnijelo 11 ekipa.
U odličnoj organizciji Biciklističkog kluba Perun proteklog vikenda u park šumi Trebjesa održano prvenstvo Crne Gore u planinskom biciklizmu i međunarodna trka Trofej Trebjesa.
Na današnjem (5. novembar 2020. godine) 189. Kongresu Međunarodne biciklističke unije (UCI – Union Cycling International), Biciklistički savez Crne Gore, osnovan 8. aprila 2019. godine sa sjedištem u Podgorici, primljen je u punopravno članstvo svjetske krovne organizacije za biciklistički sport.
BK Perun jos jednom pokazao da je lider u organizaciji takmičenja u planinskom biciklizmu, na kojem je učešće uzelo gotovo 60 biciklista.
Biciklistički Savez Crne Gore na svečanoj sjednici u  Podgorici uručio priznanja najboljim biciklistima u takmičarskoj 2019 godini i stipendije za 2020 godinu.
Nova era biciklizma u Crnoj Gori! Nekako osjećam želju da upravo sa ovom rečenicom započnem ovaj razgovor sa prvim čovjekom biciklizma u Crnoj Gori, jer dugo vremena bili smo svjedoci loše situacije u kojoj je Crnogorski biciklizam bio posljednjih godina.
Sezona ciklokrosa je skoro gotova, a ovog će se vikenda natjecatelji iz cijelog svijeta naći će se na novom mjestu u Dübendorfu, Švicarska.
U Podgorici je održana sjednica skupštine Biciklističkog saveza Crne Gore. na sjednici su članovi skupštine razmatrali i usvojili izvještaj o radu kao i finansijski izvještaj za 2019 godinu. Također na sjednici je usvojen plan i progran za narednu 2020god.
Na Trebjesi u Nikšiću 29.09.2019 godine održano je takmičenje u planinskom biciklizmu pod pokroviteljstvom BSCG a u organizaciji BK Perun: Državni Šampionat MTB XCO i Međunarodna trka Trofej Trebjesa MTB XCO  koja se boduje za nacionalnu mountain biking ligu Crne Gore .
Stranica 1 od 7

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.