Crna Gora

Vukčević, Mulić i Ana Petrović najbolji biciklisti u 2019. godini

U Podgorici je održana sjednica skupštine Biciklističkog saveza Crne Gore. na sjednici su članovi skupštine razmatrali i usvojili izvještaj o radu kao i finansijski izvještaj za 2019 godinu. Također na sjednici je usvojen plan i progran za narednu 2020god.

Jedna od tačaka dnevnog reda odnosila se i na prijem novih klubova u Savez, pa su članovi skupštine, a na predlog Upravnog odbora saveza poželjeli dobrodošlicu novom biciklističkom klubu " Flash" iz Nikšića, koji je u savezu za sada jedini parabiciklistički klub.Takodje, zahtjev za učlanjenje u Savez podnio je i biciklistički klub Bk Pljevlja.
 


U  planu BSCG za 2020. godinu je popularizacija i omasovljenje bicilizma kao perspektivnog i atraktivnog olimpijskog sporta. Skupština Biciklističkog saveza Crne Gore izabrala je i najbolje biskiliste u 2019. godini.

U trkama na drumu-cesti, najbolji senior je Danilo Vukčević (BK Džada), a u uzrastru do 23 godine nejgov klupski drug Miloš Vračar.

U MTB kategoriji - disciplina XCO, najbolji seniori su Ana Petrović (BK Perun) i Demir Mulić (BK MFR Tempo), u uzrastu do 23 godine Miloš Vračar, u juniorima je priznanje pripalo Nikoli Grupkoviću (BK Perun).

Lazar Savićević (BK Perun) je najbolji kadet a najbolji mlađi kadeti su njegovi klupski drugovi, Jovan Vukčević i Nina Vujičić.

Ognjen Vučetić (BK Perun) je najuspješniji pionir, a član tog kluba Saša Jovović je najbolji u kategoriji masters.

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.