Crna Gora

Biciklistička trka "Adriatik Luštica bay Montenegro Race" 27. i 28.08.2021.

Tri sedmice prije planiranog održavanja biciklističke trke “Adriatic Lustica Bay Montenegro Race 2021” (27. i 28. avgust 2021. godine po UCI kalendaru) zvanične prijave do sada je podnijelo 11 ekipa.

Po riječima direktora trke, Siniše Milidraga,  u narednih nekoliko dana očekuje se pridruživanje još nekoliko timova.
 


"Zvanične prijave podnijele su sljedeće ekipe: National Team Serbia (National Team) – Serbia (SRB), National Team Bulgaria (National Team) – Bulgaria (BUL), Yoeleo Test Team PB 4Mind (UCI Continental Team) – Canada (CAN), Cambodia Cycling Academy (UCI Continental Team) – Cambodia (CAM), Electro Hiper Europa (UCI Continental Team) – Argentina (ARG), Global Cycling Netherlands Team (NED), Kolesarski Klub Kranj – Slovenia (SLO), Croatia Mix-Team – Croatia (CRO), CCN Metalac Sunbelt Kraljevo – Serbia (SRB), Team Vasil Levski Sofia – Bulgaria (BUL), Herzegovina Team Široki – Bosnia and Herzegovina (BIH).

Pokrovitelji, Opština Kotor i Opština Tivat sa nadležnim službama pružaju, osim materijalne i značajnu logističku podršku u realizaciji organizacije Trke. Uz to, sa nama su i turističke organizacije Tivta i Kotora, koje su prepoznale turistički potencijal ovoga projekta, a očekujemo uspješnu i plodonosnu saradnju i sa službenicima Uprave policije”, kazao je Milidrag za Radio Kotor.

Sponzori trke su kompanije Luštica Bay i Podravka.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.