BikeMagazin

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Adresa internetske stranice: http://bikemagazin.info/ Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Belgijanac Kenny Belaey devet puta je Svjetski Trials, ali ga nacionalnost gotovo obvezuje na određenu privrženost ciklokrosu.

Nedjelja, 23 Siječanj 2022 21:11

Bicikl koji je osvojio prvi Tour de France

Bilo je to 1903 godine. Svijet je bio vrlo drugačiji od današnjeg. Automobili (i moderni bicikli) bili su izumljeni prije 20 godina, a radio kao takav nije postojao još tri naredne godine.

Nedjelja, 23 Siječanj 2022 20:01

Vežite se u nove S-Works 7 cipele

Vezice su se značajno vratile na tržište biciklističkih cipela kod nekih vrhunskih brendova, barem kod Specializeda koji u posljednje vrijeme uključuje vezice u sve veći broj modela svoje obuće.

Kada temperatura padne, jako je bitno da vam ekstremiteti budu topli i suhi tijekom vožnje, stoga smatramo kako je dobar par termo rukavica obavezan u garderobi svakog bicikliste tijekom cijele godine.

Petak, 14 Siječanj 2022 09:09

Čemu se radujemo u 2022. sezoni?

Sezona utrka u 2022. uskoro počinje. Većina biciklista nalazi se na timskim trening kampovima i daju sve od sebe da ostanu zdravi i bez COVID-19 posljedica.

Stranica 1 od 88

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.