Tačno tri tjedna ostalo je do otvaranja Svjetskog prvenstva u biciklizmu za amatere u Istočnom Sarajevu (5 – 10. decembar/oktobar), a zaključno sa jučerašnjim danom prijave za učešće stigle su iz 42 zemlje svijeta sa četiri kontinenta - Europe, Sjeverne Amerike, Južne Amerike i Australije.
Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović osvojila je 2. mjesto na UCI MTB Marathon Series utrci održanoj u Francuskoj.
Najbolja bh.biciklistkinja Lejla Tanović priprema se za nastup na UCI MTB Marathon Series utrci koja se održava Francuskoj.
Pretrošlog vikenda zavrsen je 5. jubilarni Konjuh Adventure.
Peterostruka balkanska prvakinja i 16. puta državna prvakinja Lejla Tanović odnijela je pobjedu na tehnički zahtjevnoj stazi u Rumuniji.
Biciklistički klub Živinice organizuje jubilarni peti po redu Konjuh Adventure - Feel the Nature.
Bosna i Hercegovina i Biciklistički savez Bosne i Hercegovine po prvi put u istoriji izabrani za domaćina Balkanskog prvenstva u MTB XCO disciplini.
Najbolja bh. biciklistkinja i 16. puta državna prvakinja Lejla Tanović sjajnom vožnjom na Balkanskom prvenstvu održanom u Bihaću odbranila je balkansku titulu u najjačoj elite kategoriji.
Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović, četvereostruka uzastopna balkanska i 16. puta državna prvakinja nakon zadnjih upisa bodova ponovo se vratila u konkurenciju među deset najboljih na svijetu.
Stranica 1 od 31

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.