Centar za životnu sredinu poziva sve vlade u Bosni i Hercegovini, entitetske i kantonalne, krizne štabove i lokalne zajednice da dozvole rad servisima za bicikle, te ohrabre stanovnike da za neophodna dnevna putovanja koriste bicikl kao prevozno sredstvo.
U tijeku su pripreme za početak osme po redu biciklističke karavane Mostar Vukovar, a organizatori ovog događaja ističu kako sve teče po planu i karavana će se održati od 28.4. do 02.05.2019 godine.
U organizaciji Biciklističkog kluba Ljubuški i Biciklističkog kluba Metković, u subotu 14. ožujka 2020. godine, na igralištu OŠ Ivane Brlić Mažuranić Ljubuški—Gračine, se održava Kids Race 2020 sa početkom u 12 sati.
Nakon prošlogodišnjeg prvijenca u kojem je ovaj rekreativno/cikloturistički događaj okupio preko 50 sudionika BiH i zemalja regije, organizatori su odlučili da ove godine događaj "Upoznaj Hercegovinu" još jednom prezentira turističke potencijale ove zemlje.
Još jedno izdanje etapne MTB utrke "Costa Blanca Bike Race 2020." je iza nas, a ove godine posljednja etapa je donijela više uzbuđenja nego što se očekivalo, gdje su punkcije gume, padovi i napadi određivali tempo.
Treći dan biciklističke utrke "Costa Blanca Bike Race" donio je najuzbudljiviju etapu utrke do sada, s ekipom Buff Scott Team kao glavnim akterom. Treći dan, koji se smatra kraljevskom etapom utrke, startao je iz sportskog centra Altea.
Za drugi dan etapne MTB utrke "Costa Blanca Bike Race 2020." rezerviran je jednu od najvažnijih etapa utrke, kronometarska etapa do Sierra Gelada. Ruta od 17km koja skriva krajnji dio od 2.5 km s usponom koji prelazi 30%.
Jučerašnjom etapom počelo je šesto izdanje etapne MTB utrke "Costa Blanca", koja je ove godine postavila novi rekord po broju sudionika u 2020. godini, svrstavajući je među utrke s najvećim brojem sudionika u Europi, unutar svoje UCI kategorije.
Jedanaestruka državna i četverostruka balkanska prvakinja Lejla Tanović, današnjom prvom etapom na Costa Blanca UCI S2 utrci započinje ovogodišnju sezonu.
Stranica 1 od 23

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.