Bosna i Hercegovina

Konjuh Adventure 2021

Biciklistički klub Živinice organizuje jubilarni peti po redu Konjuh Adventure - Feel the Nature.

Ovaj događaj, jedinstven po mnogo čemu ispunjava sva očekivanja i želje kada su u pitanju avanturizam, brdski biciklizam, priroda.
Kroz godine organizovanja Konjuh Adventure je pokazao odlične rezultate i ogroman potencijal te je postao jedan od najvećih događaj ovog tipa u našoj zemlji za rekreativne bicikliste. Ovogodišnji, jubilarni ispunjen je posebnim sadržajima.

Dva dana provedena u prelijepom ambijentu Zaštićenog pejzaža Konjuh, kampovanje na Paučkom jezeru, vožnja kroz predjele od kojih zastaje dah, Zidine, Zelemboj, Vrh Konjuha, Paučko jezero, Djevojačka pećina, Rimska cesta ... nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Učešće u ovoj nezaboravnoj avanturi je potpuno besplatno! Prijave traju do 11.8. srijeda (broj učesnika je ograničen ali zbog velike zainteresovanosti moguće je da će se prijavljivanje završiti i ranije).

Prevoz ličnih stvari (šatora, vreća za spavanje i sl.) od Zlače do Paučkog jezera i nazad je obezbjeđen od strane organizatora kao i zajednička večera i doručak u kampu na Paučkom jezeru Također, organizator je obezbijedio određen broj šatora ali preporuka je da učesnici koriste svoje lične šatore. Start je u 9 sati u 14.08 na Zlači a završavamo idući dan oko 15 sati.
Link za prijavu: https://forms.gle/adFBBBEecA7rm39q9

Značaj ovog projekta su prepoznali Grad Živinice na čelu sa gradonačelnikom Samirom Kamenjakovićem kao i Zaštićeni pejzaž Konjuh.
Medijski partneri su BikeMagazin, Televizija Živinice, RtvTK. Ovako jedinstvenu priliku za uživati i istražiti Konjuh na jedan potpuno drugačiji način ne bi trebali propustiti, stoji u priopćenju Biciklističkog kluba Živinice.

Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.