Bosna i Hercegovina

Predstavljamo novi dizajn dresova Reprezentacije Bosne i Hercegovine

Kako smo sve bliže kraju 2021. sezone mnogi timovi i vozači prezentiraju svoje nove dresove i opremu za narednu sezonu. 

Naravno neki od dizajna ostaju isti, naručito ako su u pitanju Nacionalne Reprezentacije, ali nova sezona će za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine  donijeti i drastične promjene po pitanju opreme i dresova. Još jedna stvar koju ćete primijetiti je velika promjena u bojama dresa s novim proizvođačem koji je već u veliko poznat i priznat po kvaliteti izrade biciklističke odjeće.
 


Novi sponzori donose nove dizajne i boje, koji su već dobili sve pohvale javnosti i komentari na društvenim mrežama su pozitivni.  Potpisivanje ugovora s velikim kompanijama u 2021 godini, prije svega sa HT Eronet i M-Bike Shop čije logotipe možemo pronaći na dresovima, donijelo je velike promjene u biciklizmu.
 

 


Samim potpisivanjem ugovora sa sponzorima uslijedile su promjene na dresovima i opremi Reprezentacije BiH, što također može dovesti do poboljšanja u performansama biciklista koji nastupaju za Reprezentaciju. Naime, poznato je da odjeća daje veliki učinak na same performanse bicikliste, budući da isti mogu duže vrijeme biti ugodno na sjedalu, a naravno i prozračnost istog igra veliku ulogu. Za 2021. Reprezentacija BiH će voziti u Quest dresovima Poljskog proizvođača, dok je dobavljač i distrubuter opreme iz Republike Hrvatske.

"Ponosni smo što našim sportašima u 2022. sezoni možemo omogućiti bolju i kvalitetniju opremu, što će vjerujemo donijeti još bolje nastupe na utrkama, a dizajn dresova će zasigurno plijeniti poglede na utrkama. Jako teško godine za sport uzrokovane pandemijom korona virusa su iza nas, ali naši sportaši unatoč svim poteškoćama i preprekama nizali su uspijehe u 2021 godini, dok su neki od njih imali i svoju najbolju sezonu, te su predstavljali svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu na najbolji način. Naši biciklisti su ovo zaslužili, i bolju opremu i bolje uvijete, a mi smo im zahvalni i ponosni smo na njihove uspijehe. Svaki njihov uspijeh je i naš uspijeh. Želim im puno sreće i najveća mjesta na postpljima u 2022 sezoni", kazao je Toni Zorić, predsjednik BiSaBiH.

 


Evo detaljnijeg pogleda na dresove Reprezentacije BiH  za 2022. sezonu, zajedno s nekim od komentara na društvenim mrežama. Pišite nam u komentarima Vaše mišljenje o novim bojama Reprezentacije BiH.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.