Hrvatska

BK Metković organizira 2. Biciklistički maraton "Prevlaka-Vukovar" u spomen na poginule redarstvenike

Biciklistički klub Metković po drugi put organizira Biciklistički maraton Prevlaka-Vukovar (Ilok) u spomen na 12 hrvatskih redarstvenika koji su ubijeni u Borovu Selu 2. svibnja 1991. godine.

Cijeli maraton će odvoziti šest metkovskih biciklista: Dalibor Talajić, Kosta Malezija, Andreas Dominiković, Pero Primorac, Mario Kuzman i Stanko Dževlan (Drvenik). Njima će se prvoga dana maratona priključiti Marko Talajić i Branko Markota.
 


Prva etapa maratona, koji se vozi pod geslom Navik on živi ki zgine pošteno, počet će na krajnjem jugu Hrvatske 26. travnja 2019. i završiti u Metkoviću oko 17 sati.

Maraton, dug oko 1000 km, podijeljen je u 7 etapa. Zadnjega dana će naši biciklisti sudjelovati u mimohodu Vukovar – Borovo Selo te će nakon toga odvoziti i posljednji dio maratona do krajnjeg istoka  Hrvatske, grada Iloka.
 


U Vukovaru zajedno sa kolegama iz Biciklističke karavane prijateljstva Mostar - Vukovar 
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.