Hrvatska

Marijo Zubčić završio 1.etapu projekta "HRVATSKA – biciklistički raj"

Uspješno je završena 1. etapa projekta, vjerojatno najteža etapa na ovome putu kroz Hrvatsku.

Vrijeme Mariu nije bilo saveznik, pribojavao se bure a kako sam kaže „napalo“ ga je jugo. Kiša ga je pratila cijeli dan, no osmijeh s lica nije skidao. „ Još samo 8 puta ovako. Ako ništa drugo dansa sam naučio cijeniti lijepo vrijeme. Sutra je novi dan.“ – rekao je Mario Zubčić na kraju prve etape.
 


ETAPA 1  uz podršku Valamar All You Can Holiday, 9.5.2019.
START:
- rt Oštra, Prevlaka
posjet Dubrovniku
VALAMAR Club Dubrovnik Hotel
ACI Marina Veljko Barbieri
Hotel Dalmacija, Makarska
 


Mario je u prvoj etapi prešao 213 kilometara, proveo 7:04 sati na biciklu uz prosječnu brzinu od 30,01 km/h. Zašto je ovo najteža etapa projekta govori podataka da je visinska razlika od starta do cilja iznosila impresivnih 2538 metara.

Danas kreće 2. etapa projekta, Mario će startati u 08:00 s vrh Sveti Jure na Biokovu, te time ga povezati s Kninskom tvrđavom, prolazeći kroz Omiš, uz posjet ACI marinama Split i Trogir i trogirskom hotelu Tragos.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.