Hrvatska

Mario uspješno završio i petu etapu

Priča se nastavlja, uz podršku "Valamar – All you can holiday“, odvožena je i peta etapa ovoga, 2020 kilometara dugoga puta. Vrijeme kao da testira Mariu njegovu mentalnu izdržljivost.

Krenuo je praćen jakim vjetrom, kišom i temperaturom od samo 2 stupnja iznad nule. Gotovo cijelim putem od Učke, preko Labina, Pule, Bala i Rovinja pratila ga je kiša, da bi se zadnjih 40 kilometara ove etape kiša smirila i Mario došao do najzapadnije točke Hrvatske, relativno suh, nešto prije 21 sat.
 

 


Mario Zubčić nakon 5. etape:Nikada u životu nisam nosio zimski dres u ovo doba godine, ovo je nevjerojatno. Nije bilo ugodno voziti uz ovaj vjetar, praćen s kišom ali odradili smo i ovo. Veliko hvala predsjedniku BK Crikvenica, jednom od organizator projekta, Draganu Sladonji što me je dočekao u Savudriji na kraju ove etape. Prošli smo više od pola puta i uza sve prepreke i iskušenja, dobro se osjećam.“
 


Etapa broj 6, koja se vozi 15.05.,  uz podršku Primorsko – goranske županije i Turističke zajednice Kvarnera povezuje vrh Radeševa na Platku, odnosno Nacionalni park Risnjak, kroz Delnice i Karlovac s Parkom prirode Lonjsko polje.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.