Hrvatska

Izdan bike vodič Požeško-slavonske županije

Uživate u vožnji biciklom i istraživanju novih, uzbudljivih i zanimljivih predjela kroz netaknutu prirodu i uz atrakcije? Jedna od sve popularnijih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj, Požeško-slavonska županija ulaže u svoju biciklističku infrastrukturu, svoj najveći potencijal.

Pronađite svoj primjerak biciklističkog vodiča Biciklom kroz Požeško-slavonsku županiju i saznajte što vas sve očekuje u zelenoj županiji ukrašenoj brdima i dolinama.
 


Turistička ponuda za bicikliste

Bike vodič daje uvid u Požeško-slavonsku županiju u svjetlu biciklizma upirući prstom u jedinstveni UNESCO-v Geopark i Park prirode Papuk, na atrakcije poput Ceste vina i ruža i vodi vas kroz cijelu županiju prolazeći i istražujući njezina brda i doline. Govori o hrani i vinu, o marljivim rukama i plodnom tlu, o mjestima od kojih zastaje dah te donosi preporuke jela i restorana gdje ćete najbolje vratiti energiju nakon okretanja kotača.
 


Korisne informacije

Ne morate brinuti ni o čemu: biciklističke rute, smještaji, servisne stanice za popravak bicikla, pa i specijalizirane turističke bike agencije bit će vam suputnik u vašem istraživanju županije i sve su navedene u novoj brošuri. Vodič je izdan u suradnji Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Požeško-slavonske županije i marketinške agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija. Možete ga besplatno preuzeti s poveznice.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.