Hrvatska

Najava: Bregdown Flowday 2019.

SVETI IVAN ZELINA - Nakon uspješne organizacije prvog Bregdown dana 2018. godine, ekipa iz zelinskog kluba SIC ponovno organizira druženje na svojoj enduro trail biciklističkoj stazi na obroncima Medvednice.

Svim zaljubljenicima u brdski biciklizam ova je ekipa već sigurno poznata. Njihova staza je gotovo jedinstvena, a upečatljivi su i u svojim narančasto zelenim dresovima i starom “bajadera” kombiju koji ih vjerno vozi na stazu.
 


Za one kojima nije toliko poznato – radi se o stazi na Zelinskoj gori, Kladeščici, na samo 30km od Zagreba u smjeru Varaždina. Grad Sveti Ivan Zelina lako je dostupan putem autoceste Zagreb – Goričan, a postoje i redovne autobusne linije Čazmatransa i ATP Varaždin kojima možete lako stići u grad. Staza je uređena u ukupnoj duljini od 5km, a u proteklih godinu dana nadograđena je novom startnom rampom, novim skokovima i bentovima, ali i mnogim alternativnim pravcima. Uspon i spust sveukupno traju oko 40 minuta, tako da je zabava i dan pun spuštanja zagarantiran.
 

 


Ovogodišnji dan slobodnih vožnji nosi naziv FLOWDAY 2019. i održava se 15. rujna. Taj dan možete ostvariti svoje prve korake u svijetu brdskog biciklizma ili prvo Bregdown iskustvo, ili otkriti što je sve novo na stazi! Priroda, biciklizam, adrenalin, dobro društvo i super provod su zagarantirani! Okupljanje je od 8 sati na prostoru bivšeg ŠRC Bazeni u Svetom Ivanu Zelini, a na istom prostoru će biti organiziran biciklistički EXPO, servis i ručak za sve posjetitelje. Svim posjetiteljima je organiziran kontinuirani prijevoz na start staze sve do 16 sati!
 


VIŠE O EVENTU NA: https://www.facebook.com/events/511622789593733/

Lokacija okupljanja: https://goo.gl/maps/akdsNUPU4982

 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.