Hrvatska

Matej Mohorič zbog pada na 2. etapi prisiljen napustiti CRO Race

Matej Mohorič umiješan je nesretno u incident neposredno nakon završetka 2. etape utrke CRO Race čiji cilj je bio u Zadru.

Vozač ekipe Bahrein Merida prešao je ciljnu crtu na 7. mjestu, u smanjenom šprintu, nekoliko sekundi iza pobjednika Eduarda Grosua. U jednom trenutku akreditirana osoba je istrčala na cesti i pokušala prijeći na drugu stranu, a vozači koji su došli velikom brzinom udarili su u njega. Nažalost, Matej nije mogao izbjeći sudar i udario je u betonski pločnik što je loše završilo po njega.

 


Slovenski vozač prevezen je u zadarsku Opću bolnicu. Nakon liječničkih pregleda, timski liječnik Marjan Koršić izvijestio je da je pretrpio prijelom dva rebara na lijevoj strani, što je posljedica lijevog bočnog pneumotoraksa i krvarenja u lijevom frenkokostalnom udubljenju. Srećom, nema neurološkog deficita, a osim lokalne kožne kontuzije, postoje i neke ozljede kostiju.
 


Stoga Matej Mohorič - koji je bio peti u generalnom plasmanu i borio se za generalnu klasifikaciju - prisiljen je napustiti CRO Race utrku.

Više informacija po ovom pitanju bit će objavljeno u sljedećim danima ističu iz tima Bahrein Merida.

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.