Hrvatska

Barać i Rzepka pobjednici VI.kola XC zimske lige Dalmacije

XC zimska liga Dalmacije nastavila se u nedjelju 8. prosinca utrkom 6. kola lige na predivnoj lokaciji uz šibenski kanal sv. Ante sa startom i ciljem na plaži Minerska na šetnici kroz kanal Sv. Ante.

Organizatorima je vrijeme išlo na ruku, pa je i ovo 6. kolo XCZLD premašilo brojku od dvjesto natjecatelja, ukupno 227 od čega je 66 u dječjim kategorijama.
 


Kiša je dan prije natopila valovite trailove po šumama uz šibenski kanal, i naizgled laganih 25km sa 250m uspona pokazalo se kao pravi muški maraton sa dinamičnim singlovima, dropovima, oštrim hupserima i drugim poslasticama koje tražimo od jedne mtb utrke.
 


Moramo napomenuti da su na startu u prvim redovima viđeni neki od trenutno najboljih hrvatskih biciklista kako elite vozača tako i prekaljenih veterana i juniora , koji su uključili ovu utrku u svoj zimski program priprema.
 

 


Nakon završetka utrke i najmlađi su došli na red i vozili kružnu 800m dugu stazu uz plažu.

 


Najbrži na šibenskoj stazi ovaj put bio je Antonio Barać (Merediana Kamen Team), iza njega klupski kolega Kristijan Budimir te treći Bruno Paškalin (KK Adria Mobil).
 


Od žena najbrža je bila Sabina Rzepka (BK Primošten) druga Natalija Bakula (BK Fortica) te Tanja Čondrić (BK Konavle).
 

KOMPLETNI REZULTATI

 

Fotografije sa VI.kola XCZLD možete pogledati na Facebook profilu Milana Balaban (link)

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.