Hrvatska

BK Fortica: Ispratite ovu godinu grupnom vožnjom do Primoštena

U nedjelju 29. prosinca u 12 sati Biciklistički klub 'Fortica' organizira grupnu vožnju biciklima do Primoštena i nazad.

Kod Kauflanda je predviđeno okupljanje biciklista i rekreativaca, a sve je zamišljeno tako da se prvo održi rekreativna trka u 9 sati koju organizira Triatilon klub Šibenik. Organizatori napominju da je sve zamišljeno kao druženje zaljubljenika u sport i prijave nisu potrebne.
 


U nedjelju je prvo previđeno trčanje u 9 sati u organizaciji Triatilon kluba Šibenik na ruti od Kauflanda do bazena u Crnici i nazad. Ukupno 7 kilometara laganog trčanja i druženja, a po povratku najhrabriji i oni koji smatraju da su u boljoj kondiciji mogu sjesti na bicikl i produžiti u podne zajedno s ostalim biciklistima put Primoštena.

"Pozivamo sve klubove i sve bicikliste dobre volje na već tradicionalnu zajedničku vožnju do Primoštena. Istog dana prijatelji iz TK Šibenik organiziraju trčanje pa vas pozivamo da sudjelujete u obje aktivnosti", rekli su iz Biciklističkog kluba 'Fortica'.

Iz 'Fortice' napominju da je potrebna cestovna bicikla, kaciga i poznavanje osnova vožnje u grupi.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.