Hrvatska

Najava: 8.kolo XCZLD - XCP Stipe Čamber 2020.

Pred nama je 8 kolo XCZLD-a koje nas vodi u Metković gdje će nas ugostiti istoimeni domaćin i njihova popularna 27 kilometara duga Čamberica. 

Start utrke je tradicionalno, ispred arheološkog muzeja Narona u Vidu odakle nas put vodi prema selu Prud u kojem natjecatelji kreću u svoju brdsku avanturu. Usponi, singlovi i prekrasan pogled na panoramu Metkovića i doline Neretve su glavna obilježja ove staze.
 

 


Osim 27 kilometara dužine natjecatelji će na svojim ciklokompjuterima brojiti i 680m ukupnog uspona, dok će kategorije žene i U17 otpedalati 21km sa 460m ukupnog uspona.
 

 


Svoje vještine pokazat će nam i najmlađi natjecatelji nižući krugove na dinamičnoj kružnoj stazi dužine 400 metara po krugu.
 

 


Nakon utrke slijedi proglašenje i ručak u nadaleko poznatom restoranu Đuđa & Mate.
 


Vidimo se u nedjelju 9.2.2020.g. na XCP Stipe Čamber.

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.