Ivo Primorac

Ivo Primorac

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Egan Bernal (INEOS Grenadiers) pobjednik je ovogodišnjeg izdanja "Gira d'Italia".

Talijanski biciklist Damiano Caruso (Bahrain Victorious) po prvi put u karijeri osvojio je pojedinačnu etapu na utrkama World ili Grand Toura, a trijumfirao je na predzadnjoj etapi Gira d'Italia voženoj u subotu od Verbanije do Alde di Motte u dužini od 164 km.

Britanac Simon Yates (BikeExchange) pobjednik je 19. etape biciklističke utrke "Giro d'Italia" vožene od Abbiategrassa do vrha uspona na Alpe di Meru u dužini od 166 kilometara, dok je Kolumbijac Egan Bernal (INEOS Grenadiers) dva dana prije kraja utrke zadržao vodstvo u ukupnom redoslijedu.

Srijeda, 26 Svibanj 2021 19:25

Giro:17. etapa, Martin najbrži

Daniel Martin (Israel Start-Up Nation) pobjednik je 17. etape ovogodišnjeg "Gira d'Italia" vožene od Canazeija do vrha uspona na Sega di Alu, dok je Kolumbijac Egan Bernal (INEOS Grenadiers) zadržao vodstvo u ukupnom redoslijedu.

Ponedjeljak, 24 Svibanj 2021 21:45

Za Bernala druga etapna pobjeda na Giru

Kolumbijski biciklist Egan Bernal (Ineos Grenadiers) ostvario je u ponedjeljak svoju drugu etapnu pobjedu na ovogodišnjem Giru d'Italia i značajno povećao prednost pred konkurentima u ukupnom redoslijedu, prvi prošavši ciljem u Cortini d'Ampezzo nakon 153 kilometra vožnje u teškim vremenskim uvjetima, po snažnoj kiši i hladnoći.

Stranica 1 od 46

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.