Četiri dana natjecanja, donosi pravi biciklistički spektakl i preko 1000 biciklista i timskog osoblja tima iz više od 40 zemalja svijeta.
Svaki dan na Tour of Slovenia izdanju za 2022 godinu bio je spektakularan, a isto je važilo i za posljednju etapu.
Dylan Groenewegen (Team BikeExchange-Jayco) pobijedio je u sprintu u Rogaškoj Slatini, a istu pobjedu ostvario je i 2018 godine.
Rafal Majka (UAE Team Emirates) pobijedio je na prvoj etapi Tour of Slovenia, nnakonn gotovo 165km duge utrke od Nove Gorice do Postojne.
U Novoj Gorici danas starta 28. međunarodna utrka "Tour of Slovenia", ponovno s nekima od najboljih cestovnih biciklista svijeta, među kojima je Tadej Pogačar najbolji biciklist na svijetu, kao i 6. na UCI ljestvici, Matej Mohorič .
Najbolji slovenski enduro biciklisti imaju posebnu vezu s EWS Petzen/Jamnica događajem, uostalom, utrka se odvija na njihovom domaćem terenu – tu su rođeni i to je mjesto gdje su naučili sve o brdskom biciklizmu i tu su se razvili u natjecatelje svjetske klase.
Primož Roglič odvozio šestodnevnu utrku strmih brda i nemilosrdnih staza na "Itzulia Basque Country" unatoč problemima s mišićima, potvrdili su iz Jumbo-Visma tima.
Dvostruki Tour de Francea prvak Tadej Pogačar najnoviji je slučaj profesionalnog bicikliste koji se zarazio s COVID-19, a njegov tim je za medije izjavio kako će mladi Slovenac biti spreman za početak sezone.
Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) pokazao je svoju dominaciju na drugoj etapu utrke koja se vozila od Žalca do dvorca Celje.
Stranica 1 od 14

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.