Slovenija

Drugo mjesto za Dušana na posljednjen danu Grčkog Toura

Trodnevna utrka "Tour of Rhodes" završila je grupnim sprintom na završnoj etapi u srcu grada Rodosa. Herman Dahl (Joker Fuel of Norway) bio je najbrži, srbski vozač Dušan Rajović (Adria Mobil Biciklizam) kojeg smo posljednjih dana navikli viđati na najvišem mjestu postlja, ovaj put se morao zadovoljiti sa drugim mjestom, što je opet složiti ćete se odličan rezultat. U ukupnom poretku nije bilo velikih promjena.

Utrka je bila vrlo brza i dovela je do odcjepljenja četiri vozača, od kojih je jedan bio i Slovenac Žiga Horvat (Adria Mobil Cycling). Ali ekipa BEAT Cycling Club s ukupnim vođom na utrci - podigli su tempo kako se utrka primicala kraju i uhvatili su bjegunce do kraja; ovo je postavilo etapu za još jedan sprintni finiš. Utrka se nije okončala po željama Adria Mobil Cycling tima, jer je pad u posljednjim metrima usporio Dušana na kratko i morao se zadovoljiti sa drugim mjestom.
 


Dušan Rajović: “Ekipa me je dovela u dobru poziciju za sprint, ali u poslednjim metrima je došlo do sudara i bio sam malo zatvoren. Dao sam sve od sebe, ali nisam mogao napraviti više. Bilo bi lepše završiti s pobedom, ali drugo mesto je takođe vrlo lepo".

Posljednja etapa bila je duga 181,9 kilometara, s više od 2.000 visinskih metara. Martijn Budding branio je žuti dres, a najbolji Slovenski biciklist u ukupnom poretku bio je Radoslav Rogina na 14. mjestu.
 


Ekipa se iz Grčke vraća kući, nakon čega slijedi nastup na utrkama Istarskog Proljeća (Istrian Spring Trophy).


KOMPLETNI REZULTATI

 

Adria Mobil Cycling
Foto: Nassos Triantafyllou 

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.