Slovenija

Unior Devinci Factory Racing najavljuje novo partnerstvo s Fox Suspension

Kompanije Unior Bike Tools i Cycles Devinci ponovo udružuju snage te u 2020 godini donose nove promjene. Ovogodišnje izdanje Unior Devinci Factory Racing programa prolazi kroz mnoge važne promjene koje su neki od vas možda već i primijetili. 

"Nedavno smo najavili potpisivanje Irske enduro senzacije Grega Callaghana i mladog obećavajućeg BC downhill vozača Patricka Laffeya. Sada smo sretni što možemo potvrditi da ćemo i ove godine nastaviti s nekoliko poznatih lica. Prvo, Keegan Wright, koji će se prvenstveno fokusirati na Enduro World Series i Crankworx Series, te Dakotah Norton i Jure Zabjek vratili su se i obojica će usmjeriti svoja znanja i iskustva na UCI DH World Cup. Tanja Zakelj opet će biti naša jedina predstavnica u XCO disciplini. U 2020. godini njen fokus je Olimpijske igre u Tokiju i UCI XCO Svjetski kup. Napokon, još jedan Canuck pridružuje se našem timu ove godine. Georgia Astle iz Whistlera BC iskoračila je iz Devincijevog ambasadorskog programa kao natjecatelj za ovaj tim. U 2020. ona će sudjelovati na svim The Crankworx događanjima i dodati će u svoj kalendar EWS i DH World Cup događaje", kazali su iz DeVinci tima.

"Izuzetno sam uzbuđen što sam se pridružio UDFR ekipi za 2020. Odmah, osjećao sam se kao kod kuće, od vožnje biciklom do susreta sa osobljem. Sve se odlično uklopilo. Istog trena, na Spartanu sam se osjećao ugodno, jednostavno je tako zabavno voziti bicikl, dugo vremena nisam osjetio tako uzbuđenje. Uz sve osoblje, zabavno i motivirajuće okruženje za boravak, ovo mi je dalo svježu motivaciju kroz ovo vansezonsko razdoblje da spremno uđem u 2020. godinu! Jedva čekam da započnem sezonu utrka!"- Greg Callaghan 
 


Ovaj uspješni MTB tim uvijek je podržan od strane sjajnih partnera i 2020. nije iznimka. U zanosu tim je službeno i objavio da ulazi u novo partnerstvo s kompanijama Fox Suspension i Race Face Components. Fox Suspension postat će službeni sponzor tima za vilice, šokove i pomične cijevi sjedišta. Dok je tim već duži niz godina vozi na Race Face kotačima i upravljačima, a od sada tim će koristiti i njihove pogone. Ostali novi sponzori uključuju Rapid Racer proizvode sa svojim inovativnim štitnicima, Clif Bar, EC3D Compression sa vrhunskim mehanizmom za kompresiju i oporavak, Royal Racing odjeću i 7iDP zaštitnu opremu za Keegana Wrighta i Grega Callaghana. Alpinestars je službeni sponzor odjeće i zaštitne opreme za DH sportaše. Tim će se opet pouzdati u velikodušnu podršku dugogodišnjih partnera, uključujući Maxxis, Visit Ljubljana, HT, Maxima Racing Oils, SDG, Lizard Skins, Cush Core, E13, Back Country Research, GoPro, Thule Canada, FSA, Sapim, Sinter Kočnice, Kinetika i SKS. 
 


"Fox (i ja osobno!) smo izuzetno uzbuđeni što ove godine radimo s timom Unior Devinci. Bit će to zanimljiva kombinacija vozača s kojima radim godinama, vozača koje poznajem iz prošlosti, ali s kojima nisam radio donedavno, kao i nekih potpuno novih u Fox-ovih vozača. Dolazimo u 2020. godinu s nekim nevjerojatnim proizvodima i jedva čekam da vidimo što zajedno možemo postići!“- kazao je Jordije Cortes, tehničar u Fox Race.
 


"Započeo sam svoju natjecateljsku karijeru na Svjetskom kupu sa Fox Suspension i s njima sam postigao nevjerojatne rezultate. Uzbuđen sam što sam ponovno u poslu sa ovom ekipom da vidim što sve zajedno možemo postići s više mudrosti i iskustva u 2020.", - Dakotah Norton
 


Ove godine naši DH natjecatelji ponovo će se voziti na Devincijevom DH premium biciklu, Wilson 29. S obzirom da je njegova geometrija orijentirana na utrke, vjerujemo da je to pravo sredstvo za posao i sada upareni s Fox-ovim suspenzijama, 100% smo sigurni u našu novu postavu. Naši Enduro natjecatelji bit će na Spartan 29 Carbon u većem dijelu godine, obojica će imati jedinstvene boje u skladu sa svojim jedinstvenim osobnostima. Konačno, naša talentirana mehaničarska posada ponovo će se pouzdati u pouzdane Unior alate kako bi se pažljivo pobrinuli za sve bicikle svojih sportaša. 
 

 


Podrazumijeva se da cijela ekipa pomno prati vijesti i kalendar utrka. Kao i svi fanovi, jedva čekamo da vidimo što nam donosi 2020. godina. Do tada ... pazite se i budite sigurni!

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.