Slovenija

Enduro World Series Petzen/Jamnica: Novi datum u listopadu

Novi datum je određen - jedinstveno kolo Enduro World Series održat će se 3. i 4. listopada/oktobra 2020.

Međutim, koncept utrke ostat će isti i povezivat će staze s obje strane granice između Austrije i Slovenije.
 


Događaj će se održati na svom izvornom mjestu - u biciklističkim parkovima Jamnica i MTB Zone Petzen. Prvi je poznat po ogromnoj mreži prirodnih terena i beskonačnim singletrack stazama, a posljednje uglavnom po Flow Country Trail-u (najbolja staza prema IMBA magazinu).
 

 


Anej Štrucl, direktor utrke EWS Petzen/Jamnica zadovoljan je novim datumom: "Drago nam je što imamo mogućnost organizacije utrke na novi datum u jesen. Ako ste posjetili naše staze u to doba godine, znate da listopad može biti apsolutno lijep. Moja jedina želja je da nam situacija u vezi s koronavirusom omogući trku kako smo planirali. Do tada se ste više nego dobrodošli da se vozite Koruškom - biciklistički park Jamnica na Slovenskoj strani je već otvoren, dok će se planina Peca otvoriti ovog vikenda. Prelazak granice zasad nije moguć, ali nadamo se da će se to uskoro promijeniti".
 

 


S datumom utvrđenim za Petzen/Jamnica i novim datumom za Francusku rundu EWS-a, sada imamo novi cjeloviti EWS raspored za 2020. sezonu:

  • 30. kolovoza/august - Zermatt (Švicarska), EWS # 1 + EWS-E
  • 26./27. rujna/septembar - Finale Ligure (Italija), Trofej nacija + EWS-E
  • 3/4. listopada/oktobra - Petzen/Jamnica (Austrija/Slovenija), EWS # 2
  • 17./18. listopada/oktobra - Montagnes du Caroux, Olargues (Francuska), EWS # 3 + EWS-E
  • 6./7. studenog/novembra - Menizales (Kolumbija), EWS # 4
  • 14./15. studenog/novembra - Ferellones (Čile), EWS # 5

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.