Prijave su otvorene, a pripreme su u toku za prvo izdanje nove timske, etapne trke pod nazivom “Wild Bear MTB stage race” koja će se održati u Srbiji, na terenima Nacionalnog parka Tara, u periodu od 9-11. septembra 2022. godine.
Povodom Svijetskog dana bicikla, strukovno udruženje Sigurne staze (www.sigurnestaze.com) dizajniralo je prvu GIS (geografski informacioni sistemi) platformu za bicikliste www.bicibor.rs na teritoriji R. Srbije.
Najbolji srpski biciklista Dušan Rajović predvoditi će Srbiju kao kapiten biciklističke reprezentacije na 15. međunarodnoj trci Beograd - Banjaluka koja će se voziti od 22. do 25. aprila.
Tekuća godina u Republici Srpskoj i Srbiji biti će u znaku biciklizma. Sve počinje u aprilu tradicionalnom trkom "Beograd - Banjaluka", takođe tu je i najdugovječnija biciklistička manifestacija Trka kroz Srbiju, a kulminacija svega je Svjetsko granfondo prvenstvo koje će biti održano u Istočnom Sarajevu i na Olimpojskoj ljepotici Jahorini.
Iako skromni, rezultati kraljevačkog Metalca u Turskoj daju nadu u drugom dijelu februara da će forma i rezultati biti puno bolji nakon 20 dana priprema.
Biciklisti Kraljevačkog Metalca Lukovic i Kupusović učestvovati će u februaru na 4 prestižne utrke UCI 1.2 kategorije.
Miloš Miladinović rođen je 1995. godine u Kraljevu. Osnovno i srednje obrazovanje završio je u Kraljevu.
Biciklisti su uslovima smanjene vidljivosti naročito ranjivi i teže uočljivi: zakon obavezuje da biciklista noću i u uslovima smanjene vidljivosti ima bijelo svjetlo naprijed, crveno nazad.
Proteklog vikenda u Somboru i Subotiri je održano drumsko prvenstvo Srbije na kojem je ekipa Metalca ostvarila značajne uspjehe.
Stranica 1 od 11

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.