Srbija

Najuspješniji trener za 2020 godinu: Miloš Miladinović, BK Metalac

Miloš Miladinović rođen je 1995. godine u Kraljevu. Osnovno i srednje obrazovanje završio je u Kraljevu.

Na kraju osnovne škole počeo je voziti i trenirati u biciklističkom klubu Metalac kada i kreće njegova biciklistička karijera.
 


Nakon uspješne karijere u mlađim kategorijama, sudjelovanja na brojnim međunarodnim natjecanjima i pripremama, kako za klub Metalac, tako i za reprezentaciju Srbije, upisao se na Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Sveučilišta u Nišu, 2013/14. gdje je nakon 2 godine studija započeo trenersku karijeru u biciklističkom klubu Metalac kao i u biciklističkom savezu Srbije. Do kraja studija bio je na brojnim natjecanjima u Europi i Aziji, gdje s momčadi Metalca i Srbije ima vrlo uspješne rezultate u nekoliko kategorija.
 

 


Po završetku studija u Nišu 2019. godine službeno je zaposlen u Biciklističkom klubu Metalac i službeni je trener srpske reprezentacije. U dosadašnjoj trenerskoj karijeri pohađao je brojne treninge i seminare na temu sporta, a na nekima je aktivno sudjelovao.

  • S ekipom Metalca najuspješniji su rezultati pobjede na utrkama u Kini, pobjede na utrkama u Bugarskoj, Sloveniji ...
  • Sa reprezentacijom Srbije u mlađim kategorijama, pobjede na utrkama u Sloveniji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Grčkoj ...
  • Sa seniorskom reprezentacijom, pobjede na utrkama u Turskoj, Ukrajini , Mađarska, Cipar ...
  • Na domaćoj sceni: pobjede u srpskim kupovima, pobjede na državnim prvenstvima ...

U sezoni koja je pred nama Miloš Miladinović postaje zvanični selektor reprezentacije Srbije.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.