Srbija

Dušan Rajović kapiten Srbije na trci Beograd – Banjaluka

Najbolji srpski biciklista Dušan Rajović predvoditi će Srbiju kao kapiten biciklističke reprezentacije na 15. međunarodnoj trci Beograd - Banjaluka koja će se voziti od 22. do 25. aprila.

Rajović trenutno nastupa za čuveni Delko tim iz Francuske i učesnik je najvećih svjetskih trka u prethodne četiri godine.
 


Iz godine u godinu Dušan Rajović bilježi sve bolje rezultate na međunarodnoj sceni i biti će velika uzdanica Reprezentacija Srbije na našoj najkvalitetnijoj trci od Beograda do Banjaluke.

Rajović je i prošle godine nastupao za reprezentaciju Srbije na Trci kroz Srbiju gdje je dominantno pobjedio u posljednjoj, trećoj etapi u Novom Sadu.

Dušan Rajović je na kraju prošlogodišnje "Trke kroz Srbiju" zauzeo i četvrto mjesto u generalnom plasmanu.
 


"Ove godine reprezentacija Srbije na trci Beograd-Banjaluka trebalo bi da nastupi sa našim trenutno najjačim sastavom pod vođstvom kapitena Rajovića. Neki od vozača su povređeni, pre svih sjajni Veljko Stojnić koji vozi za italijasku ekipu Vini Zabu, a i sama situacija sa koronavirusom mnogo menja stvari, tako da ćemo tek nakon sledeće trke i priprema odlučiti ko će sve biti 22. aprila na startu", rekao je Miloš Miladinović, selektor seniorske reprezentacije Srbije.

Bez obzira na sastav, selektor je istakao veliku motivisanost cijelog tima da se dođe do najboljih rezultata.

"Momci su motivisani i željni trkanja, forma je trenutno dobra, vozači iza sebe imaju nekoliko trka i priprema tako da očekujemo maksimalno zalaganje i dobre rezultate. Konfiguracija staze tokom etapa nam odgovara i ide u korist", dodao je Miladinović.

Selektor ističe da su biciklisti Srbije ponosni što predstavljaju svoju zemlju.

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.