Srbija

Prvenstvo Srbije u planinskom biciklizmu u nedelju na Andrevlju

Organizatori ističu da je trka koja će se održati u nedelju na fruškogorskoj ljepotici, najvažnija za sve bicikliste i predstavlja krunu sezone.

 

MTB trka u okviru Prvenstva Srbije biti će održana u nedelju, 24. jula/srpnja na Andrvlju. Vozi se u 15 kategorija, a početak prvog nadmetanja je u 11.00h. Start trka u svim kategorijama je ispred hotela “Ceptor”.
 


Fruška gora je poznata po jednoj od najljepših staza za planinske bicikliste, kružna je i duga četiri kilometra, sa sjajnim usponom i prelijepim spustom kroz šumu, koji nije previše zahtjevan, ali je vrlo atraktivan. Ove godine organizatori su ispred hotela napravili zakozvanu “zmiju” kako bi biciklisti duže bili u vidokrugu publike.

"Ove godine imamo rekordan broj prijava, čak 212 klubova iz Srbije potvrdilo je učešće na trci u nedelju, dolaze oni najbolji tako da je konkurencija zaista jaka", rekao je Nemanja Vajs, ispred organizatora takmičenja.

Organizatori trke su Biciklistički klub “Novi Sad”, Vojvođanska asocijacija biciklističkih klubova i Biciklistički savez Srbije.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.