Primož Roglič svalio je krivnju za svoju nesreću i odustajanje sa La Vuelte izravno na Freda Wrighta, rekavši da se britanski vozač zaletio u njega i prouzročio njegov pad na kraju 15. etape, a izvršni direktor njegovog tima također se oštro osvrnuo na incident.
Primož Roglič (Jumbo-Visma) je odustao sa La Vuelte prije današnje 17. utakmica, a njegov tim je potvrdio da ne može nastaviti zbog ozljeda koje je jučer zadobio u finišu etape.
Poput bezbrojnih drugih ambicioznih organizacija, Bikeability ima velike ideje i odlučna je isporučiti nove strategije kako bi se biciklizam održao i izvan školskih vrata.
Samo nekoliko sati nakon što je UCI objavio da su u uzorcima krvi uzetim od Naira Quintane pronađeni tragovi moćnog lijeka protiv bolova Tramadola, kolumbijski vozač je zanijekao da je ikada koristio navedenu supstancu.
David Valero ispisao je svoju povijesnu pobjedu na Snowshoe XCO Svjetskom kupu.
Sa spuštanjem zastora na Tour de France 2022., morali smo se osvrnuti na vrhunce i slabosti ovogodišnje utrke.
Svjetski kup Snowshoe 2022, koji se održava u Zapadnoj Virginiji, još jednu godinu donosi najbolju XCO utrku na svijetu u SAD.
Glasine su već počele kružiti u prosincu 2021., ali tek 2 dana prije početka Tour de Francea izdanja za 2022. godinu, tim Alpecin-Fenix definitivno je promijenio svoje ime u Alpecin-Deceuninck.
Britanka Evie Richards objavila je da neće sudjeklovati na sljedećem Svjetskom prvenstvu u Leogangu.
Stranica 1 od 68

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.