Cilj mu je ohrabriti i motivirati djecu koja se trenutno nalaze u borbi sa zloćudnim bolestima jer se i on sam, kao dijete, suočio s tim.
Nizozemski biciklist Fabio Jakobsen izašao je iz kome dva dana nakon teškog pada u završnici prve etape Tour of Poland u Katowicama  i mogao bi uskoro biti otpušten na kućno liječenje, objavili su organizatori utrke u petak.
Kalendar natjecanja za 2020. godinu postaje teško pratiti. Iako je ostalo još malo natjecanja, datumi i mjesta održavanja se neprestano mijenjaju, u nastojanjima organizatora kako se isti ne bi otkazivali.
Strade Bianchi, ponovno će pokrenuti izmijenjeni kalendar za 2020. dok su svi timovi spremni za akciju.
Remco Evenepoel (Deceunick-Quick-Step) je došao do solo pobjede na kraljevskoj etapi Vuelta a Burgos.
Fernando Gaviria iz UAE Team Emirates odnio je pobjedu na drugoj etapi Vuelta a Burgos.
Sportaši moraju proći 2 COVID-19 testa prije nego što im se dozvoli natjecanje u WorldTour i Pro Series utrkama. Svako tko ima pozitivan rezultat na koronavirus neće imati pravo nastupa.
U nedostatku utrka Svjetskog kupa, možemo reći da je prvi pravi XCO događaj bila utrka Swiss Bike Cup koji se održao u Leukerbadu.
Nakon sjajne MTB sezone u 2019. godini, kada smo Van der Poela gledali kao jednu od najvećih atrakcija, u 2020. smo moramo priznarti imali velika očekivanja od njega.
Stranica 1 od 52

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.