Od svog početka, Absa Cape Epic utrka je pretplaćena na vozače koji su željeli testirati svoj posao u "utrci koja mjeri sve". Ulaznice za utrku tradicionalno su rasprodate u sekundi.
UAE Team Emirates najavio je produženje ugovora mladog slovenskog talenta Tadeja Pogačara do 2024. godine.
Sir Craig Reedie, bivši predsjednik WADA-e, izrazio je zabrinutost zbog nedostatka doping kontrola u vrijeme koronavirusa.
Španjolski sportski list AS objavio je UCI kalendar za 2020. koji bi trebao biti objavljen tokom tjedna koji uključuje samo WorldTour događaje, državno i svjetsko prvenstvo.
Vuelta a España 2020 imati će 18 umjesto 21 dan utrkivanja za njeno 75. izdanje.
Francuska ministrica sporta Roxana Maracineanu izjavila je da start Tour de Francea 29. kolovoza nije doveden u pitanje, iako je francuska Vlada odlučila da se do rujna ne mogu održavati sportki i kulturni događaji koji bi okupili više od 5.000 osoba.
Talijanska vlada osjeća optimizam u načinu i tempu smanjenja pandemije koronavirusa u zemlji i sportske aktivnosti bi ipak mogle imati koristi od toga do kraja godine.
UCI je objavio revidirani kalendar cestovnih utrka za 2020. u kojem su objavljeni novi datumi događaja koji su bili primorani na odgađanje zbog pandemije koronavirusa.
Neki od najboljih profesionalnih timova na svijetu potvrdili su svoje sudjelovanje u seriji utrka Digital Swiss 5, koja je došla kao odgovor na pandemiju COVID19 kako bi dali vozačima priliku da ipak voze neke od utrka.
Stranica 1 od 51

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.