Svijet

Bahrein-Merida raskida ugovor sa Rohan Dennis

Rohan Dennis, svjetski prvak u kronometru, napustio je Bahrein-Meridu nakon što je tim sa njim raskinuo ugovor.

Dennis, koji je zadržao svoju svjetsku krunu na Svjetskom prvenstvu u Yorkshireu, nije se natjecao za tim Bahrein-Merida još od "Tour de France" utrke u srpnju\julu, nakon što je12. etapu utrke napustio bez objašnjenja.
 


Tim Bahrein-Merida objavila je da je prekinula sve veze s Dennisom prije nešto više od dva tjedna, točnije 13. rujna\septembra, ali su čekali sa javnom i zvaničnom objavom vijesti "kako bi se gospodinu Dennisu omogućile nesmetane pripreme za UCI cestovno svjetsko prvenstvo 2019."

Rohan Dennis se na prvenstvu vozio na nebrendiranom BMC biciklu tijekom vožnje do svjetskog naslova umjesto bicikla od tima Merida. U nedjelju je ponovo vozio isti BMC bicikl u cestovnoj utrci.

Svjetski prvak u kronometru proslijedio je odluku arbitražnom odboru međunarodne biciklističke federacije, UCI. Iz tima Bahrein-Merida su izjavili kako neće "dalje davati izjave" po ovom pitanju.

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.