Svijet

Otvorene prijave za Tour of Flanders Sportive 2020.

Prijave za Tour of Flanders sportive 2020. su otvorene. Ronde van Vlaanderen jedan je od važnijih proljetnih klasika, a sljedeće godine ovaj "sportive" događaj održat će se u subotu 4. travnja/aprila, dan prije čuvene utrke za Profesionalce.

Vozači još jednom mogu birati između četiri distance u rasponu od 74 do 229km, nudeći okus legendarnog Proljetnog Klasika, utrke upotpunjene njenim zloglasnim kaldrmskim usponima.
 


Flandrijski ciklosportiv događaj, poznat i kao "Ronde van Vlaanderen Cyclo", jedan je od najpopularnijih događaja u Europi. Svake godine 16.000 biciklista odlazi na kaldrmsku stazu voziti dan uoči pro utrke Ronde van Vlaanderen (Tour of Flanders).

Sjedište utrke već nekoliko godina je bilo u Bruggeu, a sada u 2020 godini Ronde će imati sjedište u Antwerpenu, četvrtu godinu zaredom. Vozači mogu birati između opcije ruta od 229km, 174km, 139km i 74km. Ruta od 229 km započinje u Antwerpenu, dok kraće rute počinju u Oudenaardeu, kao i prethodnih godina, gdje se glavna radnja odvija na kaldrmi i ruralnim cestama oko grada.
 


Cijene su se nažalost ponovno povećale ove godine, ali organizatori nude popust za rane prijave. Prijavite se rano i platit ćete samo 70€ za stazu od 229km, 60€ za opciju 174km, 50€ za rutu od 139km ili 40€ za kratku stazu od 74km.

Cijene će uskoro porasti za 10 eura, a zatim još dodatnih 10 eura kada se prijavi veći broj vozača, pa je vrijedno što prije se registrirati kako biste dobili najbolju cijenu.

Za vozače koji se odluče za dionicu od 229km, na raspolaganju je usluga prijevoza od Oudenaardea do starta u Antwerpenu. To možete rezervirati u isto vrijeme kada se registrirate, trošak je 30 eura.
 


Ako se odlučite voziti ovaj događaj, obavezno rezervirajte smještaj i ostanite cijeli vikend kako biste sljedeći dan iz prve ruke doživjeli utrku profesionalaca u stvarnoj utrci "Tour of Flanders". Ovo je utrka koja zaustavlja vrijeme u Belgiji: kada je 2014. godine pobijedio Fabian Cancellara, preko osamdeset posto stanovništva njegovu je pobjedu gledalo uživo ili na televiziji!

Više pojedinosti o događaju i opcijama rezerviranja potražite na web stranici www.werideflanders.com

 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.