Svijet

Gaviria uzeo drugu pobjedu na San Juan

Fernando Gaviria odnio je svoju drugu pobjedu na 4. etapi Vuelta a San Juan u Argentini. Nakon savršene vožnje timskih kolega koji su ga postavili u idealnu poziciju, Kolumbijac je odsprintao svoje suparnike za još jednu ugodnu pobjedu.

Četvrta etapa se vozila na 185km dužine i bila je to najduža utrka koja je na sredini etape imala uspon 1.kategorije koji je podijelio peloton. Svi vozači UAE Team Emirates ostali su u prvoj skupini dok je tempo rastao sve do spusta pred ciljnoj liniji u Vili San Augustin.

Kolumbijac je u ravnom finišu ipak bio previše za Rudyja Barbiera (Izrael Start-Up Nation) koji je zauzeo drugo mjesto i Alvara Hodega (Deceuninck - Quick Step) na trećem mjestu, dok je Hodegov timski kolega Remco Evenepoel (Deceuninck-QuickStep) sigurno završio u prvoj skupini kako bi održao svoje vodstvo u ukupnom poretku.

"Današnja etapa bila je malo komplicirana pri usponu 1.katgegorije. No, tim je savršeno radio od početka do kraja. Vratili su me u poziciju pri bijegu, a zatim su me lijepo postavili za sprint i super sam zadovoljan s njihovim poslom. Molano i Richeze su me u pravom trenutku doveli u poziciju pred linijom i uspio sam iskoristiti prednost. Zaista sam zadovoljan svojim stanjem i radujem se drugoj polovici utrke", komentirao je Gavria.

Veljko Stojnić (Vini Zabu – KTM) je etapu završio na 102.poziciji u vremenu pobjednika utrke.

KOMPLETNI REZULTATI

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.