Svijet

Vozač tima Lotto Soudal napadnut tijekom treninga

Pro biciklista i vozač tima Lotto Soudal, Harm Vanhoucke nekoliko je puta udaren u lice dok je trenirao, kako navodi ovaj mladić na svom Facebook profilu.

Vanhoucke je trenirao u Belgiji kada ga je napao muškarac u crnom kombiju. Kaže da ga je nekoliko puta udario po licu nakon što je od čovjeka zatražio da se drži podalje.
 


22-godišnjak je rekao da se vozio sam - što je i dalje dopušteno u Belgiji unatoč obaveznoj zabrani putovanja. Slučaj se dogodio u Zapadnoj Flandriji, kada je muškarac izašao iz svog vozila kako bi mu prišao i napao ga. Mladi biciklista apelira na sve koji poznaju čovjeka koji je putovao u crnom kombiju, da ga kontaktiraju.

"Poruka koju radije ne bih objavljivao. Oko podneva vozio sam se u Aalbeke, kada sam izguran s ceste od vozača u crnom kombiju. Bio je to muškarac u kasnim četrdesetima ili ranim pedesetima, jake građe, i postao je agresivan kada sam ga zamolio da drži distancu. Nakon što sam mu to rekao udario me je u lice. To je sve samo ne normalno u ovim vremenima koronavirusa. Ako bilo tko poznaje ovu osobu, molim vas, pošaljite mi poruku”, napisao je Vanhoucke na svojoj Facebook stranici.

Profesionalni biciklisti u Europi suočili su se s neizvjesnošću hoće li moći nastaviti trenirati dok se utrke odgađaju, pri čemu zemlje poput Francuske, Španjolske i Italije izriču zabrane vožnje biciklom.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.