Svijet

Počinje utrka za samo 55 javnih ulaznica na Cape Epic 2021.

Od svog početka, Absa Cape Epic utrka je pretplaćena na vozače koji su željeli testirati svoj posao u "utrci koja mjeri sve". Ulaznice za utrku tradicionalno su rasprodate u sekundi.

U nastojanju organizatora da u 2020. osiguraju registraciju još večćeg broja vozača kako  bi dobili iskustvo vožnje na Cape Epic, utrke za koju se mnogi tako marljivo pripremaju, otvoren je drugi krug prijava za javnost. Veliki postotak vozača već je rezervirao svoj nastup, tako da je široj javnosti ostalo samo 55 prijava za zakupiti, a to će biti u mogućnosti i napraviti 19.svibnja/maja 2020.
 


U prošlosti se postupak prijava vršio putem "early bird" ulaznica koje bi istog dana bile i rasprodate: vozači koji nisu uspjeli zakupiti "early bird" ulaznicu tada bi mogli ući u lutriju u nadi da će ih sreća obasjati. Za događaj u 2021 godini promijenio se postupak prijava i neće biti lutrije. Ograničeni broj ulaznica bit će dostupan javnosti, odnosno vozačima koji se spremaju za svoj prvi nastup na Cape Epica. Prvi krug prijava već je završio i služio kao što je to bio slučaj s prijašnjim "early bird" ulaznicama.
 


Oni vozači koji imaju dovoljno sreće da kupe jednu od ovih 55 dostupnih ulaznica imat će priliku iskoristiti i popust od 25%, ako je ulaznica uplaćena i prijava potvrđena prije 15. lipnja/juna 2020. godine. 55 javnih ulaznica za Cape Epic 2021. bit će dostupno za kupovinu OVDJE u utorak, 19. svibnja/maja 2020. godine u 15:00 (po južnoafričkom vremenu). Jednom kada si vozači osiguraju ulaznicu, plaćanje za ekipu u pratnji potrebno je izvršiti u roku od 48 sati kako bi se ulaznica i potvrdila.

Više o prijavama na Cape Epic: https://www.cape-epic.com/riders/new-riders/how-to-enter 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.