Svijet

Van der Poel neće sudjelovati na MTB utrkama u  2020.

Nakon sjajne MTB sezone u 2019. godini, kada smo Van der Poela gledali kao jednu od najvećih atrakcija, u 2020. smo moramo priznarti imali velika očekivanja od njega.

Bilo je puno glasina o njegovom dvoboju sa Schurterom i očekivali smo da ćemo ove sezone gledati taj dvoboj, ali izgledno je da ćemo na to morati pričekati nakon što je Nizozemac donio odluku da ne sudjeluje na MTB utrkama ove godine.
 


U nedavnom intervjuu za časopis "Het Nieuwsblad", Van der Poel je objasnio kako se njegova odluka da ne sudjeluje na MTB utrkama ove sezone uglavnom svodi na nedostatak događaja. Prisjetimo se da je nakon otkazivanja Les Gets-a ostalo samo dvostruko Svjetsko prvenstvo u Novo Mesto.
 


"Svjetski kup u Les Getsu mogao bi se uklopiti u moj novi cestovni raspored, ali Les Gets je otkazan. Ove godine neće biti brdskog biciklizma za mene. Ne želim raditi na pripremama za samo jednu utrku usred sezone. Promjena trening plana na brdski biciklizam je najzahtjevnija i zahtijeva mnogo toga da se ispravno pripremim".

Stoga evidentno je da će se Van der Poel sada usredotočiti na svoju cestovnu sezonu koja će 1. kolovoza startati sa Strade Bianche.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.