Svijet

Geraint Thomas bez lomova nakon teškog pada, odluka o nastavku utrke jutro prije četvrte etape

Geraint Thomas (Ineos-Grenadiers) doživio je pad u neutralnoj zoni treće etape na Giro d'Italia i tijekom ovog jutra donijet će odluku da li će nastaviti dalje sa utrkivanjem.

Bivši pobjednik Tour de Francea nagazio je bocu koja je bila na podu u neutralnoj zoni i snažno udario od tlo lijevom stranom tijela. Iako je nastavio sa vožnjom, bilo je očito da mu nije bilo dobro jer nije mogao pratiti peloton tijekom glavnog uspona te je izgubio više od 11 minuta u odnosu na vodeđeg na turneji Joao Almeidu.

"Geraint se srušio na lijevu stranu, dobio je snažan udarac u stražnji dio lijevog kuka, a ima i ogrebotine na lijevoj ruci i nozi", rekao je liječnik Ineos Grenadiersa Phil Riley. "Nakon etape odveden je na rendgen u cilju. Početni rendgenski snimci nisu pokazali ništa slomljeno, ali čekamo potvrdu u jutro četvrte etape kako bi donijeli konačnu odluku o nastavku utrke.

 

Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.